Τι έκαναν χθες ο Ριμπολόβλεφ και η κόρη του Καταρίνα στο Σκορπιό υπό καταρρακτώδη βροχή

Τι έκαναν χθες ο Ριμπολόβλεφ και η κόρη του Καταρίνα στο Σκορπιό υπό καταρρακτώδη βροχή

Αποφασισμένος να δείξει πως οι σχέσεις του με τον Σκορπιό δεν είναι περιστασιακές είναι ο Ρώσος μεγιστάνας Ντμίτρι Ριμπολόβλεφ και η πανέμορφη θυγατέρα του που χθες το απόγευμα έκαναν αγιασμό στο νησί αλλά και τρισάγιο στους τάφους της οικογένειας Ωνάση υπό καταρρακτώδη .

Περιγράφει χαρακτηριστικά η Σίβυλλα στην ηλεκτρονική έκδοση του Βήματος:

«Η βροχή ήταν πάρα πολύ δυνατή. Αμέσως μετά την λήξη της τελετής του αγιασμού άρχισε να βρέχει καταρρακτωδώς. Ακόμα και αυτός ο Ρώσος μεγιστάνας Ντμίτρι Ριμπολόβλεφ, συνηθισμένος στις άσχημες καιρικές συνθήκες της πατρίδας του, ξαφνιάστηκε από την δύναμη του νερού. Ο Σκορπιός έμοιαζε πανέμορφος ακόμα και μέσα στο άγριο γκρίζο σκηνικό. Ο αγιασμός στο ιδιόκτητο νησί πραγματοποιήθηκε κανονικά χτες. Όπως ακριβώς είχα αποκαλύψει μερικές εβδομάδες πριν. Το απόγευμα της Δευτέρας 30 Σεπτεμβρίου. Λίγο μετά τις 6.30 μ.μ. Μισή ώρα πριν, ο Λευκάδας και Ιθάκης Θεόφιλος και τρεις ακόμα ιερωμένοι είχαν φθάσει τον επίγειο παράδεισο Ριμπολόβλεφ με το WDER Speedboat. Το υπερσύγχρονο σκάφος, σε εντυπωσιακή «αρχιτεκτονική» γραμμή είχε στείλει ο μεγαλοεπιχειρηματίας να φέρει τους ιερωμένους από το Νυδρί. Το Speedboat, από τα κορυφαία του είδους, είχει φέρει ο Ριμπολόβλεφ πριν λίγο καιρό στο ιδιόκτητο νησί. Δίπλα στον μεγιστάνα βρισκόταν η όμορφη, πρωτότοκη κόρη του Καταρίνα. Πατέρας και κόρη είχαν φθάσει μία μέρα πριν από το Μόντε Κάρλο. Με το ιδιόκτητο airbus. Το προσγειώθηκε στο Άκτιο και από εκεί οι Ριμπολόβλεφ πέταξαν με στον επίγειο παράδεισό τους.

Η Καταρίνα και το τρισάγιο στους τάφους των Ωνάση

Η νεαρή, low profile Καταρίνα, η οποία περνάει ένα αρκετό μέρος του χρόνου της στις λόγω των σπουδών της, θα παραβρίσκεται σε όλες τις επίσημες εκδηλώσεις όπως είναι φυσικό. Η δις Ριμπολόβλεφ είναι άλλωστε εκείνη η οποία παρουσιάζεται στα επίσημα χαρτιά αγοραπωλησίας του Σκορπιού ως ιδιοκτήτρια του νησιού. Μετά τον αγιασμό εψάλη τρισάγιο στους τάφους των Αριστοτέλη, Χριστίνας και Αλέξανδρου Ωνάση.

Ακολούθησε γεύμα στο μεγάλο σαλόνι του κυρίως κτίσματος το οποίο έχει ανακαινισθεί σχεδόν ολοκληρωτικά. Τα σημάδια εγκατάλειψης δεν υπάρχουν πλέον. Πρόκειται για ένα μοντέρνο, σύγχρονο, φωτεινό χώρο. Η κακοκαιρία δεν επέτρεψε στους Ριμπολόβλεφ και του 30 περίπου προσκεκλημένους τους (Δήμαρχοι, τοπικοί παράγοντες κλπ) να απολαύσουν το δείπνο τους στις βεράντες. Ήταν όμως όμορφα. Πολύ όμορφα… Μέσα από τα παράθυρα όλοι παρακολουθούσαν την βροχή να πέφτει δυνατά πάνω στην , την γραφική , τους καταπράσινους κήπους. »

Πηγή: iefimerida

xespao

Tags: , , , , , , ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: