Συνάντηση αστυνομικών Αλεξανδρούπολης με τον υφυπουργό εξωτερικών κ. Άκη Γεροντόπουλο

Συνάντηση αστυνομικών Αλεξανδρούπολης με τον υφυπουργό εξωτερικών κ. Άκη Γεροντόπουλο
Αντιπροσωπεία  του Δ.Σ. της συνδικαλιστικής ένωσης αστυνομικών υπαλλήλων Αλεξανδρούπολης, πραγματοποίησε την Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου συνάντηση με τον υφυπουργό εξωτερικών κ. Άκη Γεροντόπουλο στο γραφείο του στην .
Κατά την συνάντηση αναφερθήκαμε  σε όλα τα προβλήματα που απασχολούν τους Αστυνομικούς τόσο σε τοπικό όσο και σε πανελλαδικό επίπεδο . 

Ειδικότερα τέθηκε το θέμα της μεταστέγασης των υπηρεσιών της έδρας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αλεξανδρούπολης . Τονίστηκε στον κ. Υφυπουργό ότι από τα διαθέσιμα δημόσια κτίρια αυτό που θα εξυπηρετούσε καλύτερα τις ανάγκες  των υπηρεσιών της Α. Δ. Αλεξανδρούπολης είναι αυτό της Μοριακής Βιολογίας στον χώρο του παλαιού νοσοκομείου στην οδό Δήμητρας. Το πρόβλημα βεβαίως θα λυνόταν με την ανέγερση  νέου αστυνομικού μεγάρου στον οικοπεδικό χώρο που έχει παραχωρηθεί στην Ελληνική Αστυνομία στο 3ο χλμ  της Επαρχιακής Οδού Αλεξανδρούπολης-Παλαγίας.
Επίσης  συζητήθηκε η ανάγκη ανέγερσης νέων εγκαταστάσεων στο Τελωνείο των  Κήπων κάτι που θα έλυνε τα μεγάλα προβλήματα που δημιουργήθηκαν και φέτος το όπως  και στο παρελθόν με την  διέλευση των ταξιδιωτών.
Ακόμη θέσαμε τα θέματα της υλικοτεχνικής υποδομής με έμφαση στην εξεύρεση των απαραίτητων  κονδυλίων για την  συντήρηση  των οχημάτων , προμήθεια προστατευτικών μέσων για το προσωπικό (αλεξίσφαιρα, κράνη και ειδικές στολές για τους δικυκλιστές κλπ.)
Για μια ακόμη φορά τονίσαμε την ανάγκη για άμεση υλοποίηση της πρότασής μας  για την ενίσχυση των υπηρεσιών του Έβρου με προσωπικό που έχει τόπο συμφερόντων η καταγωγή την περιοχή του Έβρου, είτε με μακροχρόνιες αποσπάσεις αδαπάνως για το Δημόσιο είτε με αναπροσαρμογή των οργανικών θέσεων και κάλυψή τους με μεταθέσεις  για την αντιμετώπιση του φαινομένου της παράνομης μετανάστευσης και όχι μόνον.
Από πλευράς  του ο  κ. μας διαβεβαίωσε ότι θα κάνει οποιαδήποτε ενέργεια επιβάλλεται για την προώθηση και επίλυση των προβλημάτων όπου είναι αυτό εφικτό λαμβανομένης πάντα υπόψη της κατάστασης στην οποία βρίσκεται η Χώρα. Ευχαρίστησε το ένστολο προσωπικό της Ελληνικής Αστυνομίας  για την  μέχρι σήμερα του στους πολίτες  και στην Χώρα μας  αναγνωρίζοντας ότι αυτή  επιτυγχάνεται μέσα από τεράστιες  δυσκολίες και ιδιαίτερα αντίξοες συνθήκες  ζήτησε δε να συνεχίσουμε με τον ίδιο ζήλο να προσφέρουμε τις πολύτιμες υπηρεσίες μας στους πολίτες. Από την πλευρά μας διαβεβαιώσαμε ότι για μας η των υπηρεσιών μας προς τους πολίτες και την Ελληνική είναι μονόδρομος αλλά και μέρος της κουλτούρας μας, του ζητήσαμε δε να μεταφέρει αυτές τις θέσεις μας στην Πολιτική ηγεσία αλλά και την απαίτησή μας για την όσο το δυνατόν γρήγορη και χωρίς γραφειοκρατικές διαδικασίες εξεύρεση των απαραίτητων κονδυλίων για την έστω υποφερτή λειτουργία  των υπηρεσιών της ΕΛ. ΑΣ. για να προσφέρουμε   όσο το δυνατόν ποιοτικότερες υπηρεσίες  προς την .

Tags: , , , , , ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: