Στην Κύπρο οδηγούνται οι έρευνες για τον Μπεν

Στην Κύπρο οδηγούνται οι έρευνες για τον ΜπενΣτην είναι πιθανό να βρίσκεται ο 24χρονος Μπεν Νίνταν από τη Βρετανία, ο οποίος χάθηκε στην Κω το 1991.

Σύμφωνα με τo kathimerini.com.cy, υπάρχει βίντεο, το οποίο τράβηξε ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου της Κω στο οποίο εμφανίζεται ένας νεαρός, που μοιάζει εκπληκτικά με το σκίτσο που έχει φτιάξει η Σκότλαντ Γιάρντ, για τον Μπεν.

Το βίντεο- ντοκουμέντο, από το περασμένο Πάσχα σε εκκλησία στη Λεμεσό, εμφανίζει τον νεαρό με τους γονείς του, οι οποίοι φέρονται να είναι Ρομά.

Ο Εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας, Ανδρέας Αγγελίδης, δήλωσε στο ΡΙΚ, ότι έχει ληφθεί μήνυμα από την Ιντερπόλ Ελλάδας, και ότι θα γίνουν εξετάσεις.

Η οικογένεια του Μπεν Νίντχαμ επιβεβαίωσε ότι έχει ενημερωθεί από την ελληνική αστυνομία για την ύπαρξη βίντεο γυρισμένου στην Κύπρο, που απεικονίζει έναν νεαρό ο οποίος φέρεται να μοιάζει πολύ με την τεχνικά επεξεργασμένη φωτογραφία του 24χρονου σήμερα Βρετανού. Ωστόσο, η οικογένεια δεν έχει δει ακόμα το βίντεο.

Η Λιάνα Νίντχαμ, αδερφή του Μπεν που εξαφανίστηκε ενώ βρισκόταν στην Κω τον Ιούλιο του 1991 σε ηλικία 21 μηνών, δήλωσε στην Daily Telegraph ότι οι ελληνικές Αρχές πρέπει να αφεθούν να κάνουν προσεκτικά τη δουλειά τους. Σημείωσε ότι η ίδια και η μητέρα του δεν υπερβάλλουν τις προσδοκίες τους μέχρι να υπάρξουν περισσότερες πληροφορίες, καθώς στο παρελθόν έχουν διαψευστεί και απογοητευθεί πολύ.

Τόνισε πάντως πως εφόσον προκύψουν αξιόπιστα στοιχεία, τότε η οικογένεια είναι έτοιμη να ταξιδέψει έως την Κύπρο.

Η Λιάνα Νίντχαμ είπε επίσης ότι η δημοσιότητα γύρω από την υπόθεση της Μαρίας στα Φάρσαλα έχει αναπτερώσει τις ελπίδες της οικογένειάς της. «Τώρα ξέρουμε πως ο κόσμος ακόμα ασχολείται και πως η υπόθεση του Μπεν δεν έχει κλείσει», ανέφερε χαρακτηριστικά η αδερφή του αγνοούμενου Βρετανού.

Tags: , , , , , , ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: