Πήρε κρυφά το αυτοκίνητο του πατέρα του και σκόρπισε τον τρόμο – Δείτε φωτό

Πήρε κρυφά το αυτοκίνητο του πατέρα του και σκόρπισε τον τρόμο   Δείτε φωτό

Το αυτοκίνητο κινούταν με υπερβολική ταχύτητα στη νότια πλευρά της πόλης τη Δευτέρα το βράδυ (04-11-2013). »Στην αρχή έπαθα σοκ γιατί νόμισα ότι το αυτοκίνητο είναι χωρίς οδηγό. Τελικά κατάλαβα ότι ένα μικρό παιδί ήταν στο τιμόνι. Δεν ξέρω πως έβλεπε γιατί το κεφάλι του δεν έβγαινε πάνω από το τιμόνι» είπε αυτόπτης μάρτυυρας στο lamiareport.gr, που περπατούσε στη Λεωφόρο Ελευθερίας.

Το αυτοκίνητο συνέχισε την τρελή πορεία του και πήγε προς Παγκράτι, με αποτέλεσμα ο ανήλικος τσιγγάνος κάποια στιγμή να χάσει τον έλεγχο, μπαίνοντας από την οδό Φαλάρων στην οδό Μακεδονίας και να χτυπήσει με δύναμη πάνω στο πεζοδρόμιο με αποτέλεσμα το αυτοκίνητο να ακινητοποιηθεί.

Αυτόπτες μάρτυρες είδαν ένα μικρό παιδί να κατεβαίνει και να φεύγει τρέχοντας. »Δεν θα ήταν πάνω από 10 – 12 ετών», όπως έλεγαν. Μάλιστα παραλίγο να πέσει πάνω στο αυτοκίνητο μιας κοπέλας που πάρκαρε λίγα μέτρα πιο πέρα.

Στο σημείο έσπευσαν αμέσως της ομάδας . και η τροχαία. Αυτό που έκανε εντύπωση σε όλους ήταν το ποτήρι με τη μπύρα πάνω στο ταμπλό, που δεν είχε χυθεί.

Πήρε κρυφά το αυτοκίνητο του πατέρα του και σκόρπισε τον τρόμο   Δείτε φωτό

xespao

Tags: , ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: