Πάτρα: Συλλήψεις για μαστροπεία

Πάτρα: Συλλήψεις για μαστροπεία
Συνελήφθησαν σήμερα τα ξημερώματα στη στα πλαίσια οργανωμένης αστυνομικής επιχείρησης της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, δύο γυναίκες, μια 44 χρόνων και μία 42 χρόνων από τη , οι οποίες κατηγορούνται για τα κατά περίπτωση αδικήματα της μαστροπείας και της παράνομης απασχόλησης ατόμου μη ελληνικής εθνικότητας….


Παράλληλα συνελήφθη και μία τρίτη γυναίκα 21 χρόνων, υπήκοος Αλβανίας, η οποία εργαζόταν στο κατάστημα και δεν κατείχε τα απαραίτητα έγγραφα για την παραμονή της στη χώρα και η οποία ύστερα από σχετική οδηγία, θα επιστρέψει στη χώρα καταγωγής της.

Ταυτόχρονα τρεις ακόμη γυναίκες, 54, 46 και 35 ετών, αντιμετωπίζουν κατηγορίες πταισματικού χαρακτήρα καθώς, όπως προέκυψε, εκδίδονταν με αμοιβή στο χώρο του καταστήματος.

Σημειώνεται πως οι εισήλθαν στο χώρο του καταστήματος, παριστάμενοι τους πελάτες και ζήτησαν από εργαζόμενες να έρθουν σε ερωτική επαφή μαζί τους. Στη συνέχεια ένας από αυτούς έδωσε σε μία κοπέλα, τα οποία εκείνη παρέδωσε στην υπεύθυνη του καταστήματος. Τότε παρενέβησαν οι υπόλοιποι αστυνομικοί και προχώρησαν στις παραπάνω συλλήψεις.

Οι συλληφθείσες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πατρών, ενώ οι σχηματισθείσες δικογραφίες σε βάρος των εκδιδομένων γυναικών θα υποβληθούν στον Δημόσιο Κατήγορο.

Με πληροφορίες από patrastimes.gr

Tags: , , , , ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: