Πάτρα: Πανικός στα Ζαρουχλέικα – Έπεσαν πυροβολισμοί – Τραυματισμένοι ανήλικος Ρομά που άνοιξε πυρ και μια γυναίκα

Πάτρα: Πανικός στα Ζαρουχλέικα   Έπεσαν πυροβολισμοί   Τραυματισμένοι ανήλικος Ρομά που άνοιξε πυρ και μια γυναίκα

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.: «Ευρεία κινητοποίηση των αστυνομικών δυνάμεων στην περιοχή Ψαροφάι Πατρών βρίσκεται σε εξέλιξη από το μεσημέρι εξαιτίας της συμπλοκής μεταξύ αστυνομικών με Ρομά. Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ νεαρός Ρομά άνοιξε πυρ με κυνηγετικό όπλο εναντίον αστυνομικών της υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών οι οποίοι πραγματοποιούσαν έρευνα στην περιοχή. Εκτός από το δράστη από τους πυροβολισμούς τραυματίστηκε αρχικά μία γυναίκα και στη συνέχεια, κατά τη διάρκεια ανταλλαγής πυρών τραυματίστηκε και ο ίδιος ο δράστης. Ο δράστης διακομίστηκε στο νοσοκομείο όπου και νοσηλεύεται φρουρούμενος ενώ έχουν συλληφθεί ακόμη δύο άτομα που φέρονται να συμμετείχαν στην επίθεση.»

16:57 Πανικός επικράτησε νωρίτερα σήμερα το μεσημέρι στην περιοχή Ζαρουχλείκων. Ρομά πιάστηκαν στα χέρια και χρειάστηκε να επέμβει η αστυνομία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, αστυνομικοί συνέλαβαν ένα άτομο, όμως εκείνη την στιγμή ένας άλλος άρχισε να πυροβολεί με καραμπίνα σκορπίζοντας τον πανικό.

Ο Ρομά ήταν πάνω στο γεφυράκι που υπάρχει στην περιοχή, στην οδό Μίνως και Ευρισθαίως και πυροβολούσε αδιακρίτως, ενώ τραυματίστηκε ελαφρά ανήλικος Ρομά, τον οποίο παρέλαβε το ασθενοφόρο.

Τελικά, συνελήφθη και ο νεαρός που πυροβολούσε, όπως και ένας άνδρας που απειλούσε να κόψει τις φλέβες του με σπασμένο μπουκάλι.

xespao

Tags: ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: