Ο φόβος …μέθοδος πολιτικής αντιπαράθεσης

Ο φόβος ...μέθοδος πολιτικής αντιπαράθεσης

Γράφει ο Σωκράτης Τσουμελέκας 
Γιώργος Φουντουλης , Μανόλης Καπελωνης και ο πολυτραυματιας Αλέξανδρος Γεροντας τα θύματα της νομενκλατούρας των πολιτικάντηδων της συστημικης ΣΕΧΤΑΣ των κυβερνώντων. Αθώα θύματα διαπλοκής πολιτικής και ΜΜΕ. Τρία νέα παιδία θυσία στις επιδιώξεις τους. Καταπίεση ,στοχοποιηση αθώων ,διαπόμπευση , φόνοι οι νέες μέθοδοι πολιτικής αντιπαράθεσης. Δενδιας ο αρχιμάγειρας της παραπληροφόρησης με εμφανή και όχι διαφαινόμενο σκοπό την μείωση της εκλογικής δύναμης της Χ.Α με την μέθοδο του εκφοβισμού Αμφισβητεί κανείς ότι η αποτρόπαια του Φυσσα δεν ήταν οργανωμένη.; Ένα άθλιο υποκείμενο , με δολοφονικά ένστικτα , τυχαίο μέλος της , προέβη στην πράξη. Δεν φέρει καμία ευθύνη η οργάνωση. Όμως εδόθη η ευκαιρία στους κυβερνώντες να στοχοποιησουν το κόμμα που ανέρχεται επικίνδυνα.

Και δεν σταμάτησαν εκεί. Φωτογράφησαν τα μέλη της ως δολοφόνους προφανώς με σκοπό την δημιουργία αντίποινων. Δεν ήταν τυχαία η αποστρατεία εμπείρων ανώτατων αξιωματικών της Αστυνομίας. Όπως δεν είναι τυχαίο ότι σε αναμενόμενη, σύμφωνα με την αντιτρομοκρατική , τρομοκρατική ενέργεια , αφόπλιζαν βουλευτές και μέλη ώστε να οδηγηθούν σαν αμνοί στη σφαγή. Και τέλος καθόλου τυχαία η άρνηση της αστυνομίας , για φύλαξη στην αίτηση που υπέβαλε η συγκεκριμένη τοπική οργάνωση.

Είναι τρομοκράτες όσοι τα βάζουν με την κυβερνητική διαπλοκή και επιδιώκουν την παραδειγματική τιμωρία των επίορκων κυβερνητικών στελεχών. Δεν είναι όμως εγκληματίες όσοι οδηγούν στυγνούς δολοφόνους εναντίον αθώων παιδιών με εμφανή την πολιτική σκοπιμότητα της πράξης.

Σύμφωνα με τον ποινικό κώδικα Ηθικός αυτουργός είναι εκείνος ο οποίος με πρόθεση προκαλεί σε άλλον την απόφαση να τελέσει το . Υπάρχει αμφιβολία για το του ηθικού αυτουργού; Γιατί η δικαιοσύνη δεν τον εγκαλεί.; Πως θέλει να μας αποδείξει ότι είναι ανεξάρτητη;. Εξήραμε την ταχύτητα που ανταποκρίθηκε στα κελεύσματα του πολιτικού της προϊσταμένου για τα στελέχη της Χ.Α. Τώρα γιατί δεν παίρνει πρωτοβουλίες; Ανοιχτή πόρτα τα λόγια στην βουλή της ΛΙΑΝΑΣ της εργατιάς. Στα μέρη που το έχει πρωτιά δεν θα μείνει Χρυσαυγίτης. Τι εννοούσε η κομουνίστρια; Μήπως θα έκανε ανοιχτή συζήτηση ιδεολογικής αντιπαράθεσης με την Χ.Α; Ασφαλώς όχι. Τότε τι; Γιατί σιωπά ο εισαγγελέας ;

Μην αμφιβάλετε ότι ο φασισμός της εξουσίας θα χρησιμοποιήσει οτιδήποτε τον εξυπηρετεί . Το διαιρεί και βασίλευε της παγκοσμιοποίησης χρίζει άμεσης εφαρμογής.

Ο φόβος ...μέθοδος πολιτικής αντιπαράθεσης Ο φόβος ...μέθοδος πολιτικής αντιπαράθεσης

Ο φόβος ...μέθοδος πολιτικής αντιπαράθεσης

Tags: , , , , , ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: