Ο Μιχαλολιάκος από τη φυλακή ψηφίζει υπέρ της πρότασης δυσπιστίας και βλέπει παντού ξένα συμφέροντα

Ο Μιχαλολιάκος από τη φυλακή ψηφίζει υπέρ της πρότασης δυσπιστίας και βλέπει παντού ξένα συμφέροντα

Από τον Κορυδαλλό όπου βρίσκεται προφυλακισμένος και κατηγορούμενος για συμμετοχή ως αρχηγός σε εγκληματική οργάνωση, ο Νίκος Μιχαλολιάκος δηλώνει υπέρ της πρότασης δυσπιστίας του ΣΥΡΙΖΑ κατά της κυβέρνησης…

Με ανακοίνωσή του καταγγέλλει την και για λογαριασμό των υπολοίπων συγκατηγορουμένων του Χρήστου Παππά και Γιάννη Λαγού και κάνει λόγο για ξένα κέντρα εξουσίας και συμφέροντα.

Αναλυτικά:
«Ευρισκόμενος στις φυλακές Κορυδαλλού κατόπιν μιας πρωτοφανούς πολιτικής διώξεως, η οποία υπήρξε καρπός μιας ωμής και ομολογημένης πολιτικής παρεμβάσεως, καταγγέλλω τόσο για λογαριασμό μου όσο και για λογαριασμό των συγκρατουμένων μου βουλευτών Ιωάννου Λαγού και Χρήστου Παππά ότι τάσσομαι υπέρ της προτάσεως δυσπιστίας κατά της κυβερνήσεως Σαμαρά – Βενιζέλου, την οποία θεωρούμε εθνικά επικίνδυνη και υποτελή σε ξένα συμφέροντα και κέντρα εξουσίας.
Υπέρ της δυσπιστίας ενάντια σε μία κυβέρνηση της οποίας η πολιτική έχει ήδη οδηγήσει τον λαό μας σε εξαθλίωση και την πατρίδα μας στην εκχώρηση της εθνικής της κυριαρχίας.
Επίσης, καταγγέλλουμε αυτούς που φρόντισαν να μας αφαιρέσουν κατ” ουσίαν τα πολιτικά μας δικαιώματα με μία πρωτοφανή για το δικαίου, που υποτίθεται ότι έχουμε, μεθόδευση».

Tags: , , , ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: