Ξεκινάνε έργα περίφραξης στην Πέτρα για την Πύλη Εισόδου – Αλλά η φωτογραφία στην εφημερίδα είναι του Πλωμαρίου

Σε σημερινό δημοσίευμα -Πέμπτης 8 Αυγούστου- της Λεσβιακής εφημερίδας “Τα Νέα της Λέσβου” διαβάζουμε ότι τα έργα στην Πέτρα ξεκινάνε για περίφραξη του λιμανιού και γενικά “Τρέχουν” για την πύλη εισόδου.

Στο ίδιο άρθρο διαβάζουμε για τον αγώνα δρόμου και για το λιμάνι Σιγρίου αλλά και για το επέκτασης στο λιμάνι της Μυτιλήνης.

Όπως μας ενημέρωσε συμπολίτης μας που είναι αναγνώστης της συγκεκριμένης εφημερίδας, το περίεργο είναι ότι σε αυτό το άρθρο μαζί με τη φωτογραφία του κ. Κώστα Κορδώνη, του προέδρου του λιμενικού ταμείου δηλαδή υπάρχει και μια φωτογραφία από το λιμάνι του Πλωμαρίου. Πιθανόν να μπήκε κατά λάθος, αλλά σίγουρα η Πέτρα δεν διαθέτει αντίστοιχο λιμάνι ή υποδομές.

Καμία αναφορά δεν γίνεται στο θέμα της δημιουργίας της πύλης στο Πλωμάρι, χωρίς αυτό βέβαια να έχει να κάνει με την εφημερίδα και αυτό το λέμε για να μην παρεξηγηθούμε.

Τα τελευταία νέα για το Πλωμάρι, είναι λίγο περίεργα και το έργο φαίνεται να μένει στάσιμο ασχέτως με κάποιες αισιόδοξες φήμες που διαδίδουν κάποιοι. Γίνεται μια προσπάθεια να μάθουμε ποιοι και γιατί, σαμποτάρουν το έργο της δημιουργία πύλης εισόδου στο Πλωμάρι…

Tags: , , ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: