Μήνυμα αναγνώστη: Αυτός είναι Πιλότος!

Μήνυμα αναγνώστη: Αυτός είναι Πιλότος!

Είναι μερικές φόρες που πρέπει να δίνεις πολλά Μπράβο σε ανθρώπους ευσυνείδητους και σωστούς επαγγελματίες.

Την Τρίτη 6/8 το πρωί έφυγε ο αδερφός μου για Γερμανία με .Το πετούσε κατά τις 10 από Θεσ/νίκη για Κολωνία, αλλά υπήρχε μαι καθυστέρηση 20 λεπτών.
Το αεροπλάνο όμως έφτασε με καθυστέρηση 5 λεπτών.
Όταν μου είπε τα όσα συνέβησαν μέσα στο αεροπλάνο δεν τον πίστευα!!!
Μόλις «ίσιωσε» το αεροπλάνο ο Πιλότος, για να αποζημιώσει τους επιβάτες για την καθυστέρηση άρχισε να τους λέει ανέκδοτα(όχι πρόστυχα)!!!Τα περισσότερα στα Ελληνικά. Μεγάλη εντύπωση του έκανε ο τρόπος που τα έλεγε. Όλοι άρχισαν τότε να γελάν και να το διασκεδάζουν με την ψυχή τους, και μέσα σε λίγα λεπτά όλο το αεροπλάνο έγινε ΜΙΑ παρέα.
Το τι χειροκρότημα «έφαγε» δεν λέγετε!!!Μου είπε «25 χρονιά ταξιδεύω, τέτοιο Πιλότο δεν έχω συναντήσει»,»Αποκλείεται να είναι ο Πιλότος» έλεγε.
Φτάνοντας πάνω από την Γερμανία είπε… «Ο καιρός εδώ είναι χάλια , αλλά για αυτό σίγουρα δεν φταίμε εμείς (Οι ) και πολλά άλλα τα οποία δεν μπόρεσε να θυμηθεί. Αφού προσγειώθηκε με ασφάλεια το χειροκρότημα(σύνηθες φαινόμενο-το κανονικό κρατάει 3 με 5 δευτερόλεπτα) κράτησε 2 με 3 λεπτά,λες και ήταν σε Θέατρο.
Είπε ότι έφτασε όσο ποιο γρήγορα μπορούσε, όχι γιατί ήθελε να «σχολάσει» ποιο γρήγορα αλλά για τους επιβάτες που τυχόν είχαν κάποιο σημαντικό ραντεβού και δεν ήθελε εξαιτίας του να το χάσουνε.
Τέλος βγήκε από την καμπίνα του και χαιρετούσε έναν-έναν όλους τους επιβάτες. Έμειναν όλοι με ανοιχτό το στόμα!
Το όνομα του Έλληνα Πιλότου δεν το γράφω για ευνόητους λόγους,αλλά εκ μέρους του αδερφού μου…πολλά ΜΠΡΑΒΟ και Συγχαρητήρια!!!

Αναγνώστης

Μήνυμα αναγνώστη: Αυτός είναι Πιλότος! Μήνυμα αναγνώστη: Αυτός είναι Πιλότος!

Μήνυμα αναγνώστη: Αυτός είναι Πιλότος!

Tags: , ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: