Μάνα και κόρες παίζουν… ξύλο για τα μάτια του εραστή τους!

Μάνα και κόρες παίζουν... ξύλο για τα μάτια του εραστή τους!

Θα μπορούσε να είναι σενάριο χολιγουντιανής σαπουνόπερας. Όμως είναι πέρα για πέρα αληθινό περιστατικό, που συνέβη σε πόλη του Περού και είχε ως πρωταγωνίστριες τρεις γυναίκες που δεν δίστασαν να “παίξουν” άγριο ξύλο, μπροστά σε συγγενείς, γείτονες και φίλους τους που μάταια προσπαθούσαν να τις χωρίσουν….


Όπως αποδείχθηκε τις γυναίκες αυτές “δένει” ένα ένοχο μυστικό: διατηρούν και οι τρεις σχέση με τον ίδιο άνδρα και κάθε μία τον διεκδικεί για λογαριασμό της. Το εξωφρενικό στην όλη υπόθεση όμως δεν είναι αυτό, αλλά το γεγονός πως οι τρεις γυναίκες που μοιράζονται τον ίδιο εραστή είναι συγγενείς! Συγκεκριμένα είναι η 40χρονη μάνα και οι νεαρές κόρες!!!

 Όπως έγινε γνωστό πρώτη η 40χρονη μητέρα των κοριτσιών ξεκίνησε δεσμό με τον άνδρα, ο οποίος όμως – χωρίς προηγουμένως να τη χωρίσει – έκανε σχέση διαδοχικά και με τις δύο κόρες της, ηλικίας 17 και 18 χρόνων. Οι παράλληλες αυτές σχέσεις συνεχίστηκαν επί μακρόν, πλην όμως ένα γεγονός ξεχείλισε την οργή της μητέρας: ο εραστής της άφησε έγκυο την μικρότερη κόρη της!
Η συνέχεια παίχτηκε στο τοπικό αστυνομικό τμήμα, όταν η μητέρα κατηγόρησε τον σύντροφό της για βιασμό. Ο “Δον Ζουάν” συνελήφθη, γεγονός που πυροδότησε με τη σειρά του την οργή των δύο νεαρών κοριτσιών, που επιτέθηκαν εν μέση οδό στη μητέρα τους και πρωταγωνίστησαν έτσι σε μια απίστευτη ιστορία που κάνει πλέον το γύρο του Διαδικτύου.

Μάνα και κόρες παίζουν... ξύλο για τα μάτια του εραστή τους!video platformvideo managementvideo solutionsvideo player

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: