Λοτσάρη – Σκορδάλης: Βάφτισαν την κόρη τους

Λοτσάρη – Σκορδάλης: Βάφτισαν την κόρη τους

Ένα ευτυχές γεγονός σημάδεψε την Κυριακή της Νίνας Λοτσάρη και του Κωνσταντίνου Σκορδάλη, μιας και το πρώην ζευγάρι βάφτισε την δεύτερη κόρη του, που… πήρε το όνομα Ευαγγέλια – Ερωφίλη, στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου στην Βούλα.

Το παρών στη βάφτιση δεν έδωσαν μόνο οι συγγενείς του ζευγαριού, αλλά και πολλοί επώνυμοι, όπως η , ο Νίκος Αποστολόπουλος και ο Θανάσης Ευθυμιάδης και ευχήθηκαν στους γονείς της νεοφώτιστης.

Νονά ήταν η Σόφη Πασχάλη, η οποία φορούσε ένα στενό φούξια φόρεμα και έδειχνε χαλαρή και ευδιάθετη: «10 είμαστε φίλες με τη Νίνα και το θεώρησα μεγάλη μου χαρά και να βαφτίσω την κόρη της, η οποία είναι μια κουκλίτσα!»

Η Νίνα Λοτσάρη, μέσα στην εντυπωσιακή τιρκουάζ τουαλέτα της, δήλωσε στην κάμερα του STAR: «Η αλήθεια είναι ότι νιώθω απίστευτο άγχος σα να δίνω παράσταση!». Ο μπαμπάς ήταν εκείνος που εξήγησε πώς επιλέχθηκε το όνομα της μικρής: «Το »Ερωφίλη» το ήθελε η μαμά και το »Ευαγγελία» είναι από την μητέρα της Νίνας και τον πατέρα μου, που τον λένε Ευάγγελο».

Μετά το μυστήριο ακολούθησε και το μεγάλο beach party με θέμα την Hawaii όπου οι καλεσμένοι απήλαυσαν φαγητό και cocktails!

Λοτσάρη – Σκορδάλης: Βάφτισαν την κόρη τους Λοτσάρη – Σκορδάλης: Βάφτισαν την κόρη τους

Λοτσάρη – Σκορδάλης: Βάφτισαν την κόρη τους

Tags: , , ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: