Κύπρος: Nεαρoί βίασαν κατ ‘ εξακoλoύθηση 13χρόνη συμμαθήτρια τoυς! Mαίνoνται συλλήψεις

Κύπρος: Nεαρoί βίασαν κατ ‘ εξακoλoύθηση 13χρόνη συμμαθήτρια τoυς! Mαίνoνται συλλήψεις

Ένα εφιάλτη που κράτησε 3 ολόκληρους μήνες, έζησε 13χρονη μαθήτρια στα χέρια ανήλικων μαθητών. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η νεαρή βιάστηκε κατ” εξακολούθηση από γνωστούς της, ενώ κατέγραψαν την αρρωστημένη τους πράξη με την κάμερα του κινητού τους τηλεφώνου.
Σύμφωνα με την ιστοσελίδα tothemaonline.com σωματικά και ψυχολογικά, βίαζαν την 13χρόνη οι ανήλικοι βασανιστές της. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, οι νεαροί βίασαν το ανήλικο κορίτσι για πρώτη φορά πριν από 3 μήνες. Μάλιστα φρόντισαν να κινηματογράφησαν με τα κινητά τους τηλέφωνα την αποτρόπαια πράξη τους και απειλούσαν την 13χρόνη, ότι θα δημοσιοποιούσαν το βίντεο, εάν προχωρούσε σε στην αστυνομία.
Στο διάστημα των τριών αυτών μηνών που πέρασαν μέχρι να βρει το θάρρος να τους καταγγείλει, η 13χρόνη ζούσε ένα μαρτύριο, καθώς αναγκάστηκε να υποκύψει ξανά στις αρρωστημένες σeξουαλικές τους ορέξεις.
Η ίδια δεν άντεξε όμως την κακοποίηση και εκμυστηρεύτηκε το δράμα της σε καθηγητή της, ο οποίος αφού την παρηγόρησε, την ενθάρρυνε να πάνε μαζί στην Αστυνομική Διεύθυνση Λεμεσού, για να καταγγείλει το γεγονός, όπως και έγινε. Οι , ακούγοντας τις λεπτομέρειες της υπόθεσης έμεινα άναυδοι. Μετά την ομολογία της 13χρόνης, εκδόθηκαν εντάλματα σύλληψης εναντίων των νεαρών και αναμένεται από στιγμή σε στιγμή να τους περάσουν χειροπέδες…

Κύπρος: Nεαρoί βίασαν κατ ‘ εξακoλoύθηση 13χρόνη συμμαθήτρια τoυς! Mαίνoνται συλλήψεις Κύπρος: Nεαρoί βίασαν κατ ‘ εξακoλoύθηση 13χρόνη συμμαθήτρια τoυς! Mαίνoνται συλλήψεις

Κύπρος: Nεαρoί βίασαν κατ ‘ εξακoλoύθηση 13χρόνη συμμαθήτρια τoυς! Mαίνoνται συλλήψεις

Tags: , , , , , ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: