Κύπελλο Μεσσηνίας: Στα ημιτελικά η Εράνη Φιλιατρών! (Video)

Κύπελλο Μεσσηνίας: Στα ημιτελικά η Εράνη Φιλιατρών! (Video)

Στα ημιτελικά του Κυπέλλου Μεσσηνίας προκρίθηκε η Εράνη, μετά την σημερινή ισοπαλία με 1:1 στα απέναντι στον Ολυμπιακό Καλαμάτας, καθώς στον πρώτο αγώνα είχε φύγει νικήτρια από την με 1:0.


Η Εράνη δεν μπόρεσε να βρει τον ρυθμό της μετά το πρώτο δεκαπεντάλεπτο του αγώνα όπου πραγματοποίησε δύο αναγκαστικές αλλαγές λόγω τραυματισμών και έτσι στο 30ο λεπτό ο προηγήθηκε με σουτ του Φουρναράκου μέσα από την περιοχή, ανοίγοντας το σκορ για τους φιλοξενούμενους.


Οι φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες ήταν ελάχιστες και έτσι το 0:1 ήταν και σκορ ημιχρόνου.


Στην επανάληψη ο ρυθμός ανέβηκε με την Εράνη να ισοφαρίζει στο 57ο λεπτό με κεφαλιά του Γκρέτσα από κόρνερ.


Η φάση του αγώνα έγινε στο 65ο λεπτό όταν ο Γιάννης έκοψε καθαρά μέσα στην περιοχή την μπάλα από τον Θεοδωρόπουλο και ο Ψηλοπαναγιώτης δείχνει αρχικά το σημείο του πέναλτι. Ακολούθησαν έντονες αντιδράσεις και διαμαρτυρίες των γηπεδούχων και το παιχνίδι συνεχίστηκε αφού ο διαιτητής συμβουλεύτηκε τον επόπτη, αλλάζοντας την αρχική του απόφαση.


Το τελικό 1:1 έδωσε στους Φιλιατρινούς την πρόκριση στα ημιτελικά του θεσμού, όπου θα αντιμετωπίσουν την ομάδα της Σπερχογείας.


Ο κ. Δημήτρης Παναγιώτου μιλώντας στο filiatranet, έδωσε συγχαρητήρια στον διαιτητή που δεν καταδίκασε την ομάδα με μία λάθος απόφαση και θεωρεί δύσκολο αντίπαλο την Σπερχογεία για την συνέχεια του θεσμού. Για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος την ερχόμενη Κυριακή με τον Τσικλητήρα Πύλου τόνισε ότι είναι δύσκολο στατιστικά να κερδίσεις μία ομάδα τρίτη φορά μέσα σε ένα μήνα, η Εράνη όμως σαν μεγάλη ομάδα πιστεύει ότι θα πάρει την νίκη.

Τον αγώνα ξεκίνησαν:
ΕΡΑΝΗ ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ
Βασιλόπουλος, Αλεξανδρόπουλος, Γιάννης, Αλμπάν, Μπεγλεκτζής, Αναστασόπουλος, Κιούτακ, Γκίνο, Μοροσάνου, Κόλλιας, Διαμαντόπουλος.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ
Τσούλος, Τζίφας, Αργάνης, Μίτζηρας, Μπαλαλάς, Καραγιάννης, Canaliaj, Αλεξανδρόπουλος, Μπάλας, Φουρναράκος, Σίνος.


Παρακολουθήστε φάσεις και γκολ, όπως τα κατέγραψε ο φακός του filiatranet:



Τα σημερινά αποτελέσματα:
Α.Σ. ΠΑΝΘΟΥΡΙΑΚΟΣ – Α.Ο. ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ 0:6
ΤΕΛΟΣ ΑΓΡΑΣ – Α.Ο. ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙΟΥ 1:1
ΠΑΜΙΣΟΣ ΜΕΣΣΗΝΗΣ – Α.Ο. ΣΠΕΡΧΟΓΕΙΑΣ 1:2
ΕΡΑΝΗ ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ 1:1


Για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Μεσσηνίας η Εράνη Φιλιατρών θα αντιμετωπίσει την Σπερχογεία, ενώ η το Διαβολίτσι.

Κύπελλο Μεσσηνίας: Στα ημιτελικά η Εράνη Φιλιατρών! (Video) Κύπελλο Μεσσηνίας: Στα ημιτελικά η Εράνη Φιλιατρών! (Video) Κύπελλο Μεσσηνίας: Στα ημιτελικά η Εράνη Φιλιατρών! (Video) Κύπελλο Μεσσηνίας: Στα ημιτελικά η Εράνη Φιλιατρών! (Video)

Tags: , , , ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: