"Κόλαση" το κέντρο μεταναστών στην Αμυγδαλέζα – Φόβος για δραπέτες – Ποιοι είναι οι λόγοι της εξέγερσης και πώς άρχισε – Δείτε video

"Κόλαση" το κέντρο μεταναστών στην Αμυγδαλέζα   Φόβος για δραπέτες   Ποιοι είναι οι λόγοι της εξέγερσης και πώς άρχισε   Δείτε video

Την ώρα της διανομής του φαγητού, οι περίπου 2.500 παράνομοι μετανάστες επιτέθηκαν στους αστυνομικούς, έβαλαν στα κοντέινερ που μένουν και στη συνέχεια βγήκαν έξω και άρχισαν να καίνε τα στρώματά τους, με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν διάσπαρτες εστίες φωτιάς.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Newsit, ο λόγος της εξέγερσης είναι ότι ανακοινώθηκε στους μετανάστες ότι παρατείνεται ο χρόνος κράτησης από ένα χρόνο σε 18 μήνες.

Στο σημείο επιχειρούν πέντε οχήματα με 15 πυροσβέστες, ενώ σπεύδουν και δυνάμεις των ΜΑΤ.

Ισχυρή είναι η παρουσία των ομάδων ΔΙΑΣ που κάνουν… εφόδους σε ταβέρνες και σπίτια, καθώς υπάρχει φόβος ότι κάποιοι έχουν δραπετεύσει από τα συρματοπλέγματα. Παράλληλα, πλήθος περιπολικών κυκλοφορεί στις γειτονιές της περιοχής.

22:53 Σε πεδίο μάχης έχει μετατραπεί το κέντρο λαθρομεταναστών στην Αμυγδαλέζα, όπου λίγο πριν από τις 10 μ.μ. ξέσπασε εξέγερση.

Όλα άρχισαν όταν έβαλαν φωτιά στα κοντέινερ που μένουν με αποτέλεσμα να υπάρξει ένταση, ενώ στη συνέχεια βγήκαν έξω και άρχισαν να καίνε τα στρώματά τους, εμ αποτέλεσμα να δημιουργηθούν διάσπαρτες εστίες φωτιάς.

Στο σημείο επιχειρούν πέντε οχήματα με 15 πυροσβέστες, ενώ σπεύδουν και δυνάμεις των ΜΑΤ.

Πηγή: newsit

xespao

Tags: ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: