Κασιδιάρης: Ο Σεραφείμ μας αποκαλούσε ελπίδα της Ελλάδας

Κασιδιάρης: Ο Σεραφείμ μας αποκαλούσε ελπίδα της Ελλάδας

Έπειτα από το βίντεο με τις δηλώσεις του Νίκου Μιχαλολιάκου, σχετικά με τους Μητροπολίτες που στήριξαν την Χρυσή Αυγή, επίθεση κατά των ιεραρχών εξαπέλυσε και ο βουλευτής του κόμματους, .

Μιλώντας το μεσημέρι του Σαββάτου σε της ΧΑ κατά της ανέγερσης τζαμιού στον Βοτανικό, έξω από τον σταθμό του στον Ελαιώνα, ο κ. Κασιδιάρης αναφέρθηκε στον Μητροπολίτη Πειραιώς, Σεραφείμ, λέγοντας ότι το 2010 αποκαλούσε την Χρυσή Αυγή «ελπίδα της Ελλάδας».

Ο εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής έκανε λόγο για ιεράρχες που είναι και τέκτονες κι άλλους που «έχουν πάρει πάρα πολλά για να υβρίζουν το κόμμα».

Ο Ηλίας Κασιδιάρης επιτέθηκε και στον Επίτροπο για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα, Νιλς Μούιζνιεκς, αποκαλώντας τον «ανθέλληνα και άθλιο».

Ακόμη, κατά την ομιλία του μίλησε για νέα Τουρκοκρατία, ενώ απέδωσε την πρόσφατη «επικοινωνιακή επίθεση», όπως την χαρακτήρισε, τηλεοπτικών σταθμών κατά του κόμματός του στα αποτελέσματα πρόσφατης δημοσκόπησης που εμφανίζουν ενισχυμένη τη Χρυσή Αυγή και εκτίμησε ότι θα πάρει σημαντικά ποσοστά στις επικείμενες δημοτικές εκλογές και στις ευρωεκλογές.

Στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας κατά της ανέγερσης ισλαμικού τεμένους, συμμετείχαν
700 περίπου μέλη και υποστηρικτές της Χρυσής Αυγής φωνάζοντας συνθήματα όπως «η ανήκει στους », «όχι τζαμί στην Αθήνα» «Ελλάς Ελλήνων Χριστιανών» και «αλήτες προδότες ».

Εκτός από τον Ηλία Κασιδιάρη, απηύθυναν χαιρετισμό, οι βουλευτές Ηλίας Παναγιώταρος, Γιώργος Γερμενής, Ελένη Ζαρούλια καθώς και ο δημοτικός σύμβουλος Αθηναίων της παράταξης «Ελληνική Αυγή για την Αθήνα» Ιωάννης Βουλδής.

Στις τοποθετήσεις τους, έκαναν λόγο για «προδοσία της χούντας Βενιζέλου – Σαμαρά» επιτέθηκαν ιδιαίτερα στον κ. Χρυσοχοϊδη για τη δήλωσή του ότι αισθάνεται υπερήφανος γιατί επί της δικής του υπουργίας θα κατασκευαστεί το τζαμί στην Αθήνα και υποστήριξαν ότι η εξέλιξη αυτή θα οδηγήσει «στην ισλαμοποίηση της χώρας και της Ευρώπης», καθώς και ότι «διαγράφει τους αγώνες του Ελληνισμού για την απελευθέρωση από τον οθωμανικό ζυγό», ενώ «συνιστά έμμεση νομιμοποίηση λαθρομεταναστών».

Ανέφεραν επίσης ότι η ανέγερση του τεμένους αποφασίστηκε την στιγμή «που ισλαμικές χώρες προχωρούν σε συστηματικές διώξεις χριστιανικών πληθυσμών» και ζήτησαν από την την διεξαγωγή δημοψηφίσματος «για να αποφασίσει ο λαός».

Πηγή: protothema

xespao

Tags: , , , , , , , , , ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: