«Θερμή» υποδοχή για Μιχαλολιάκο, Λαγό, Πατέλη στον Κορυδαλλό – Οι κρατούμενοι χτυπούσαν κάγκελα και φώναζαν συνθήματα

«Θερμή» υποδοχή για Μιχαλολιάκο, Λαγό, Πατέλη στον Κορυδαλλό   Οι κρατούμενοι χτυπούσαν κάγκελα και φώναζαν συνθήματα

Με τεταμένα νεύρα έγινε η μεταγωγή του Νίκου Μιχαλολιάκου, του Γιάννη Λαγού και του Γιώργου Πατέλη στις φυλακές Κορυδαλλού, καθώς οι έπρεπε να λάβουν πρόσθετα μέτρα λόγω των κρατουμένων οι οποίοι είχαν ξεκαθαρίσει από την αρχή πως τα στελέχη της Χρυσής Αυγής είναι ανεπιθύμητα στις φυλακές.

Την ώρα που αυτοκινητοπομπή έφτασε στον Κορυδαλλό, οι κρατούμενοι στις δικαστικές φυλακές τους ετοίμασαν «θερμή» υποδοχή, κλοτσώντας και κάγκελα, συνοδευόμενα από κραυγές και αποδοκιμασίες. Εξ αρχής ήταν γνωστό, πως αρκετοί κρατούμενοι κυρίως οι καταδικασμένοι για τρομοκρατικές ενέργειες και οι αλλοδαποί, δεν ήθελαν να έχουν σε κοντινή απόσταση τους χρυσαυγίτες βουλευτές. Ετσι σε πρώτη φάση, θα κρατηθούν στην 6η πτέρυγα των γυναικείων φυλακών όπου κρατείται ο Ακης Τσοχατζόπουλος και άλλοι επιχειρηματίες για χρέη στο Δημόσιο και θα προαυλίζονται μόνοι τους.

Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, ο Γιώργος Πατέλης θα μεταφερθεί στις φυλακές Μαλανδρίνου όπου βρίσκεται ήδη ο Γιώργος , ενώ η ανθυπαστυνόμος θα μεταφερθεί στις φυλακές του Ελαιώνα στη Θήβα.

Πηγή: iefimerida

xespao

Tags: , , ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: