Η AMD προχωράει σε σημαντική έκπτωση της Radeon HD 7990!

Η AMD προχωράει σε σημαντική έκπτωση της Radeon HD 7990!

Φαίνεται ότι η προχωράει σε σημαντική μείωση της τιμής της high-end Radeon HD 7990 έτσι ώστε να διαμορφωθεί τελικά στο ποσό των $700. Πρόκειται για μια μείωση της τάξεως των $300.

Αν και το ποσό αυτό είναι αρκετά μεγάλο και ίσως να ξεφεύγει από το εύρος τιμής που θα μπορούσαν να καταβάλλουν για να την αποκτήσουν ορισμένοι gamers, εντούτοις αποτελεί μια πολύ καλή εναλλακτική από αντίστοιχες της Nvidia.

Οι νέες μειωμένες τιμές έχουν ήδη τεθεί σε εφαρμογή σε πολλά διαδικτυακά καταστήματα όπως στο Newegg. Άλλοι κατασκευαστές την πωλούν έναντι $730-$780, προωθώντας την ως περιορισμένου χρονικού διαστήματος. Στο Amazon ορισμένες κάρτες έχουν λάβει την έκπτωση ενώ άλλες έναντι της αρχικής τιμής.

Σχεδόν ίδιες είναι οι επιδόσεις της AMD Radeon HD 7990 σε σχέση με την GTX 690 της Nvidia συνεπώς οι περισσότεροι κρίνουν την αγορά μιας 7990 ως καλύτερη επιλογή και πιο συμφέρουσα.

Εκτός από αυτό στο bundle της συσκευασίας της 7990 υπάρχουν οχτώ δωρεάν , όπως BioShock Infinite, Crysis 3, Deus Ex Human Revolution, Far Cry 3, Far Cry 3 Blood Dragon, Hitman Absolution, Sleeping Dogs και Tomb Raider, αποτελώντας την ιδανική επιλογή για κάθε επίδοξο gamer.

[ Via ]

Η AMD προχωράει σε σημαντική έκπτωση της Radeon HD 7990!

Tags: , , , , , ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: