Η κ. Μέρκελ δεν κέρδισε τις εκλογές! Δεν έχει αυτοδυναμία και μπορεί να ανατραπεί μελλοντικά!

Η κ. Μέρκελ δεν κέρδισε τις εκλογές! Δεν έχει αυτοδυναμία και μπορεί να ανατραπεί μελλοντικά!

Γράφει ο Δρ Κουτσούκος
Η κ. ΄Αγκελα Μέρκελ «έδειξε» συνεργασίας με τους Σοσιαλδημοκράτες, αλλά δεν είναι εύκολο…

Η Μέρκελ μικρή έως αδύναμη κυρίαρχος της Γερμανίας και της Ευρώπης και χωρίς αυτοδυναμία ,«έδειξε» κυβέρνηση συνεργασίας …

Αν δούμε το σύνολο των εδρών της αντιπολίτευσης, φτιάχνουν κυβέρνηση με «καραγκιόζη – καγκελάριο την κ. Μέρκελ.

- Νεότερα αποτελέσματα του ARD δίνουν στο κόμμα της Άνγκελα Μέρκελ 41,7% και 295 έδρες

- Είναι σαφές ότι δε θα επιδιώξω κυβέρνηση μειοψηφίας

- Άνοιξε το δρόμο για τον λεγόμενο «μεγάλο συνασπισμό» με τους Σοσιαλδημοκράτες

- Θα γίνουν διαπραγματεύσεις και με τους Πράσινους

- Η διαδικασία μπορεί να διαρκέσει μέχρι και δυο μήνες

- Απομακρύνεται από τη Βουλή το κόμμα κατά του

- Οριστικά εκτός το κόμμα του Φίλιπ Ρέσλερ

Φλέρταρε με την απόλυτη πλειοψηφία αλλά τελικά η αυτοδυναμία έμεινε όνειρο για την Άνγκελα Μέρκελ και τους Χριστιανοδημοκράτες. Αλλά αυτό λίγο νοιάζει την καγκελάριο της Γερμανίας, που απέδειξε περίτρανα μετά τις σημερινές εκλογές ότι είναι η μια και μοναδική κυρίαρχος της Γερμανίας και της Ευρώπης.

Τα τελευταία προγνωστικά της γερμανικής δημόσιας τηλεόρασης ARD δίνουν στους Χριστιανοδημοκράτες ποσοστό 41,7% και 295 έδρες. Ακολουθούν οι Σοσιαλδημοκράτες με 25,6% και 182 έδρες, η Αριστερά 8,6% και 61 έδρες και οι Πράσινους με 8,4% και 60 έδρες.

Η Εναλλακτική για την Γερμανία, το κόμμα κατά του ευρώ, απομακρύνεται από το όριο εισόδου στην Βουλή, με 4,8%, όπως και οι Φιλελεύθεροι που περιορίζονται στο 4,7%.

Μέρκελ: Έδειξε τον «μεγάλο συνασπισμό». Κυβέρνηση συνεργασίας με τους Σοσιαλδημοκράτες έδειξε η Άνγκελα Μέρκελ μιλώντας σε τηλεοπτική συζήτηση. Είναι προφανές ότι δεν θα προσπαθήσω να σχηματίσω μια κυβέρνηση μειοψηφίας, απάντησε όταν ο ένας από τους παρουσιαστές επισήμανε ότι τα CDU/CSU μπορεί να μην μπορέσουν να συγκεντρώσουν την πλειοψηφία των εδρών στην κάτω βουλή της Γερμανίας.

Η Μέρκελ πρόσθεσε πως περιμένει να διεξαχθεί διαπραγμάτευση με τους Σοσιαλδημοκράτες (SPD) αλλά και με τους Πράσινους για να σχηματιστεί μια νέα κυβέρνηση συμμαχίας στη Γερμανία. «Κατά πάσα πιθανότητα οι διαπραγματεύσεις για το σχηματισμό μιας κυβερνητικής συμμαχίας θα διεξαχθούν ανάμεσά μας», είπε η Μέρκελ, με το βλέμμα στραμμένο στην πλευρά του υποψήφιου των Σοσιαλδημοκρατών Πέερ Στάινμπρουκ και του υποψηφίου των Πρασίνων Γίργκεν Τριτίν, οι οποίοι βρίσκονταν επίσης στο στούντιο.

Υπάρχουν όμως τα εξής θέματα:

Θέμα: 1. «Η διεθνής , τα άφθονα κοιτάσματα πετρελαίου του Αιγαίου, ο ορυκτός πλούτος της πάμπλουτης Ελλάδας, οι νέοι τραπεζίτες, τα δυσβάστακτα «νέα μέτρα» και οι δολοφονίες –αυτοκτονίες δανειοληπτών.

Θέμα 2. « Στην , ανακοινώνονται νέα «μέτρα», που δεν θα βγάλουν σε τίποτα – σε βάρος των φτωχών πολιτών»-, οι πλούσιοι, που φοροδιαφεύγουν συστηματικά, μέσω «εξωχώριων εταιριών» κάνουν πάρτι στην Μύκονο κλπ.. Στην Ισλανδία και Ιρλανδία συνελήφθηκαν, ήδη, οι «υπεύθυνοι της «κρίσης»! Συνεχίζονται οι αυτοκτονίες – δολοφονίες δανειοληπτών και η οικονομική διεθνής κρίση, η μετάθεση της στην και λύσεις». Αυξάνονται με γεωμετρική πρόοδο τα θύματα των τραπεζιτών. Κάθε μέρα δολοφονείται – αυτοκτονείται και ένας . Η δήθεν οικονομική κρίση, οι διαμαρτυρίες, τα Δάνεια, το ΔΝΤ, η Ρευστότητα, οι Τράπεζες, οι πάμπλουτοι τραπεζίτες, οι ενοχλήσεις-απειλές- δολοφονίες της Eurobank και των άλλων τραπεζών, οι υπερδανεισμένοι πολίτες και οι δολοφονίες – αυτοκτονίες πολιτών».

Θέμα 3. «Το 68% του πληθυσμού της Ελλάδας, ζει κάτω από το όριο της φτώχειας. Λιποθυμούν οι μαθητές από τον υποσιτισμό. Η εξαθλίωση, το 2013, δεν έχει τέλος: 40.000 περισσότεροι είναι οι άνθρωποι που αναζητούν ένα πιάτο φαγητό. Οι γέροντες δεν έχουν τα βασικά φάρμακά τους. Η χώρα θυμίζει εποχές «Μαρίας Αντουανέτας». Πείνα και δυστυχία, σε συνθήκες νέας κατοχής.

Θέμα 4. Το ποσό των 218 δις ευρώ σε εγγυήσεις και δάνεια έχει παράσχει το Ελληνικό κράτος στους τραπεζίτες μέχρι σήμερα – Σχεδόν όσο το της χώρας. Τράπεζες και δισεκατομμύρια αλλάζουν αστραπιαία χέρια. Οι πολίτες εξασθενούν οικονομικά στην νέα «τραπεζο-δικτατορία» και μαζί με αυτούς η «Αστική Κοινοβουλευτική » και η Ελλάδα.

Θέμα 5. «Γίνεται προσπάθεια εμπλοκής της Ελλάδας σε πόλεμο, για να χάσει και αυτά που έχει». Υπάρχουν σχέδια «αλλαγής συνόρων», ενώ υπολειτουργούν επικίνδυνα όλες οι δημόσιες υπηρεσίες. Οι ένοπλες δυνάμεις οφείλουν να έχουν ετοιμότητα στο Αιγαίο, όπου βρίσκονται Αμερικανικά, Κινέζικα, Ρώσικα, Τούρκικα κλπ.. πολεμικά πλοία, πάνω από τα πάμπλουτα κοιτάσματα πετρελαίου, υδρογονανθράκων, πολύτιμων μετάλλων κλπ…

Η μήνυση που έχει ήδη κατατεθεί και έχπουν γίνει ανακρίσεις στρέφεται και κατά των : Πόουλ Τόμσεν (ΔΝΤ), Ματίας Μορς(ΕΕ) και Κλάους Μαζούχ (ΕΚΤ), για παράνομη ωμή επέμβαση στα εσωτερικά της Ελληνική Δημοκρατίας, για εκβιασμό της Ελλάδας, πρόκληση νέων εγκλημάτων κατά της ανθρωπότητας, νέας γενοκτονίας και άλλες αξιόποινες πράξεις, όπως προσπάθεια αποσταθεροποίησης της Δημοκρατίας. Ο κ. Τόμσεν αυτή την στιγμή είναι στην Ελλάδα και μπορεί να συλληφθεί με την διαδικασία του αυτοφώρου». Ο κ. Τόμσεν παράνομα επισκέπτεται Υπουργεία και υπηρεσίες, εκβιάζει Υπουργούς να «πάρουν και άλλα μέτρα», τα οποία δεν θα μας βγάλουν από το πρόβλημα, αλλά θα μας χώσουν σε βαθύτερο πρόβλημα, όπως όλοι ομολογούν!

Η όλη δήθεν κρίση, είναι μια καλοστημένη κομπίνα, για να σωθούν και να πλουτίσουν οι ιδιώτες τραπεζίτες και να χρεωθούν τα Κράτη, τα οποία οδηγούνται παράνομα σε υποτέλεια. Στην συνέχεια, οι ξένες δυνάμεις, με την βοήθεια εσωτερικών συνεργατών, θα πάρουν παράνομα τις πλουτοπαραγωγικές πηγές της Ελλάδας «αντί πινακίου φακής».

Να γίνει «κούρεμα» των δανείων των πολιτών τουλάχιστον, έως 53%, όπως έγινε και για τις τράπεζες! Να γίνει η Νέα Σεισάχθεια, Μόνο το 30% του μισθού του πολίτη, για το σύνολο των δόσεων των δανείων του. Αυτό ήταν και η πρότασή μας, αλλά και η προεκλογική δέσμευση του κ. Σαμαρά, αν την θυμάται, και οι προτάσεις άλλων κομμάτων.!

Επίσης, μήνυση έχει υποβληθεί εναντίον της Τρόικας για παράνομη κατοχή της Ελλάδας, εναντίον αυτόν που βοήθησαν στον «ψυχολογικό πόλεμο εναντίον των πολιτών», και εναντίον της Γερμανίας και ζητάμε τα 1,3 τρις, που οφείλει από τον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο, όπως και τα παράνομα χρήματα (περίπου 600 δις) που βρίσκονται στην Ελβετία κλπ…

«Λεφτά υπάρχουν αλλά τα έχουν οι τραπεζίτες και ολιγάρχες,

παράνομα στην Ελβετία, Λιχτενστάιν,

Λουξεμβούργο, , Κέιμαν Νησιά κλπ…

και η Γερμανία μας χρωστάει 1,3 τρις, αλλά κανείς, δεν τα ζητάει επίσημα».

Σύγχρονη ρήση

Όλοι οι εμπλεκόμενοι, στην δήθεν Ελληνική οικονομική κρίση, πρέπει να διωχτούν και με τον νόμο περί «εσχάτης προδοσίας» και με τους νόμους περί απάτης, δολοφονίας – αυτοκτονίας εκατοντάδων πολιτών, κατάχρηση εξουσίας, κατασκοπίας, παράνομες ενέργειες κατά της Εθνικής Οικονομίας και Εθνικής Άμυνας και Ασφάλειας της Ελλάδας κλπ. κλπ…
Υπάρχει Ελπίδα. Αντισταθείτε!
Δρ Κουτσούκος Αναστάσιος
Πολιτευτής

Η κ. Μέρκελ δεν κέρδισε τις εκλογές! Δεν έχει αυτοδυναμία και μπορεί να ανατραπεί μελλοντικά! Η κ. Μέρκελ δεν κέρδισε τις εκλογές! Δεν έχει αυτοδυναμία και μπορεί να ανατραπεί μελλοντικά!

Η κ. Μέρκελ δεν κέρδισε τις εκλογές! Δεν έχει αυτοδυναμία και μπορεί να ανατραπεί μελλοντικά!

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: