Η ιστορία με τον Πλούταρχο στην Αλεξανδρούπολη αρχή ερευνών του ΣΔΟΕ

Η ιστορία με τον Πλούταρχο στην Αλεξανδρούπολη αρχή ερευνών του ΣΔΟΕ
Αποκάλυψη: Η έρευνα του για τα extra των καλλιτεχνών εδώ και τρία . Ποιοί τρέμουν
Μέσα στο Φθινόπωρο αναμένεται να σκάσουν πολλές βόμβες. Η ιστορία με τον Κιάμο στην και τον Πλούταρχο στην γενέτειρά μου την ήταν μόνο η αρχή. Αλλά αυτή η αρχή αναμένεται να φέρει πολλά μπισκοτάκια στους καλλιτέχνες.


Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του μας μετά τον Σεπτέμβριο αναμένεται να αποσταλούν τα μαγικά χαρτάκια σε καλλιτέχνες που εδώ και τρία χρόνια σάρωσαν την περιφέρεια για συναυλίες και ενώ αμείφτηκαν πλουσιοπάρουχα δε δήλωσαν ποτέ τα εισοδήματά τους ή δήλωσαν πολύ λιγότερα απο αυτά που έλαβαν.
Το παραμυθάκι είναι γνωστό.
Κόβουμε μια απόδειξη παροχής μουσικών υπηρεσιών 200 και η αμοιβή μας φτάνει τα 3 5 μέχρι και 20 χιλιάρικα για ένα βράδυ.
Τρελά ε;
Η απόφαση του επιχειρηματία απο τη ν΄ανοίξει το μαγαζί του παρά το κλείσιμο απο τους Ράμπο του ΣΔΟΕ το προηγούμενο βράδυ έκανε έξαλλο τόσο τον κ. Στουρνάρα αλλά και στελέχη του Υπουργείου Εθνικής Οικονομίας.
Έτσι αποφασίστηκε να βγεί επιτέλους στην επιφάνεια ο φάκελος- έρευνα που τρέχει εδώ και τρία χρόνια αλλά για πολλούς λόγους έμενε στα συρτάρια. Οι λόγοι; Απο αδυναμίες Υπουργών σε τραγουδίστριες μέχρι «σοκολάτες» σε στελέχη του Υπουργείου που αυτή την εποχή ελέγχονται οι λογαριασμοί τους.
Τι στοιχεία έχει ο φάκελος; Έχει τις αφίσες όλων των καλλιτεχνών…τις αντιπαραβολές των εισοδημάτων τους στην εφορία και τις δηλωμένες απολαβές των εκάστοτε χώρων την ημέρα της συναυλίας.
Σχεδόν όλο το βαρύ-εμπορικό- πυροβολικό του Ελληνικού τραγουδιού είναι μέσα…και πολλοί έχουν χάσει τον ύπνο τους. Ανάμεσα τους ο Νίκος Βέρτης, ο , η , η Κοκκίνου, ο Οικονομόπουλος, ο Καρράς, ο Κιάμος, η Παπαρίζου, ο Πλούταρχος, ο και πολλοί ακόμη…
Απο την μεριά τους οι επιχειρηματίες οι σωστοί έχουν σαστίσει με το νέο μέτρο που θέλει να κατάσχονται οι εισπράξεις της ημέρας-βλέπε Nammos-όταν υπάρχουν ληξιπρόθεσμα χρέη.
Όχι επειδή έχουν εκκρεμότητες αλλά επειδή αυτή η πρακτική θα οδηγήσει πολλούς σε λουκέτο…
Κάποια στιγμή έπρεπε να γίνει κι αυτό…Κι ας μείνουν οι καλύτεροι…

Tags: , , , , , , , , , , ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: