Ζητάνε 72 εκατ. ευρώ από τον Ζανγκ Γιμού, επειδή έκανε τρία παιδιά παραβιάζοντας, έτσι, το νόμο του ενός παιδιού που ισχύει στην Κίνα


Ζητάνε 72 εκατ. ευρώ από τον Ζανγκ Γιμού, επειδή έκανε  τρία παιδιά παραβιάζοντας, έτσι, το νόμο του ενός παιδιού που ισχύει στην Κίνα
Τη μήνι Κινέζων δικηγόρων που υπέβαλαν μήνυση εναντίον του προκάλεσε η παραδοχή του σκηνοθέτη της τελετής έναρξης των Ολυμπιακών αγώνων του 2008, Ζανγκ Γιμού, ότι είναι τριών παιδιών παραβιάζοντας, έτσι, το νόμο του ενός παιδιού που ισχύει στην ….



Οι δύο γυναίκες δικηγόροι που υπέβαλαν τη μήνυση, ζητούν από τον διάσημο σκηνοθέτη να καταβάλει το ποσό του 1 δισ. γουάν (72 εκατ. ) για την ομολογία του αυτή.

Όπως ανέφεραν μιλώντας σε κινεζικά μέσα ενημέρωσης, αποτελεί «κλασσική περίπτωση διάσημου που αδιαφορεί για το νόμο» και ότι οι πράξεις του είναι «άδικες προς τους φτωχούς και τους νομοταγείς».

Ο Γιμού έχει παραδεχθεί ότι απέκτησε τρια παιδιά με την τωρινή γυναίκα του και έχει δηλώσει έτοιμοας να παραδεχθεί τις συνέπειες των πράξεων του.

Tags: , , ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: