ΤΟ “ΚΟΛΠΟ ΓΚΡΟΣΟ” ΜΕ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΤΗΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ…


ΤΟ ΚΟΛΠΟ ΓΚΡΟΣΟ ΜΕ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΤΗΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ…
Ήταν Τρίτη 30 Ιουλίου 2013 όταν ανοίχτηκαν οι προσφορές για την αναδοχο εταιρία που θα αναλάμβανε τα σκουπίδια της Πελοποννήσου. Τότε ο Π.Τατούλης  μάζι με τον ειδικό συνεργάτη του κ.Μιχαλόπολουλο έκαναν λόγο για θρίαμβο…



Τετάρτη 31 Ιουλίου το DIMOTIKOSAFARI αποκάλυψε το βρώμικο παιχνίδι που έστεισαν Περιφέρεια (Μιχαλόπουλος) ΑΚΤΩΡ (Μπόμπολας) και ΤΕΡΝΑ (Περιστέρης). 

Τότε γράψαμε:

Καθισμένος στον θρόνο του στην Τρίπολη ο Πέτρος Τατούλης ζεί…ως Ρωμαίος αυτοκράτορας τον μεγάλο του «θρίαμβο» για τα σκουπίδια και την επιλογή αναδόχου που έγινε χθες. Όμως οι δικές μας πηγές πάντα έγκυρες λένε ότι έγινε το μεγάλο κόλπο χθες στην Τρίπολη. Ένα κόλπο στο οποίο είναι όλοι…

μέσα με την καθοδήγηση του μαέστρου Βεγγέλη Μιχαλόπουλου, ανθρώπου  των εταιρειών που απομυζούν το Ελληνικό δημόσιο.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας η ΤΕΡΝΑ  είναι απλά ο λαγός του Μπόμπολα. Στον διαγωνισμό η ΤΕΡΝΑ έδωσε 61€ τον τόνο και ο δεύτερος «Ακτορας» του Εθνικού μας Εργολάβου Γ.Μπόμπολα έδωσε πολύ περισσότερα δηλαδή με 90 τον τόνo.

Το κόλπο έχει ξαναγίνει. Σε λίγο η ΤΕΡΝΑ τάχα θα διαπιστώσει ότι δεν μπορεί να ανταποκριθεί στους περιβαλλοντικούς όρους του διαγωνσιμού και θα αποχωρήσει. 

Έτσι η των απορριμμάτων θα πάει με ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΤΙΜΗΜΑ στην εταιρεία του Μπάρμπα-Γιώργη και ο λαός της Πελοποννήσου θα πληρώνει σαν κερατάς τα επόμενα 28 .

Το ίδιο το έχουμε ξαναδεί στην Ψυτάλλεια όταν ο λαγός Κωνσταντινίδης που ήταν ο πρώτος ανάδοχος την κοπάνησε και ετσι την δουλεία την πήρε ο Μπαρμαγιώργης με διπλό το τίμιμα!

Ωραία το έχει στήσει ο Βαγγέλης το κόλπο.

Σε γνώση του Τατούλη ή όχι δεν ξέρουμε ακόμα, αν δεν το ξέρει ο Πετράν θα το ξέρει σίγουρα η θυγατέρα του Εύη.

Δεν  τρώμε όμως κουτόχορτο και είμαστε εδώ να προστατεύσουμε τα συμφέροντα του λαού της Πελοποννήσου μιας που αυτός μας έχει κάνει το πρώτο blog της Πελοποννήσου.

Μία τέτοια αλητεία δεν θα την αφήσουμε να περάσει έτσι. Θα τους οδηγήσουμε στον εισαγγελέα όλους τους εμπλεκόμενους

ΘΑ ΞΕΣΗΚΩΘΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΤΡΕΣ

Δεν είναι τυχαίο ότι οι περίφημοι «σύμβουλοι» για τους διαγωνισμούς Πελοποννήσου και Αττικής είναι τα ίδια πρόσωπα;

Μάθαμε ότι ο Μιχαλόπουλος είναι χωμένος και στα σκουπίδια της Αθήνας…!

Αμετανόητοι οι τύποι…

Τι είπε η Γ.Γ του ΥΠΕΚΑ Τρίτη 15 Οκτωβρίου; 
H Γ.Γ. του ΥΠΕΚΑ Ν.Γιαννακοπούλου είπε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του BEST TV πως πρέπει να υπάρχει μελέτη και για εναλλακτικό χώρο εκτός αυτόν της Καλλιρρόης στον δήμο Οιχαλίας ο οποίος χώρος δεν πληροί τους περιβαλλοντικούς όρους. Τι λένε σήμερα οι πληροφορίες μας; Ο Μπόμπολας έχει στην μελέτη του το Παλιοροβούνι χώρο οριοθετημένο και από τον δήμο Οιχαλίας.  Άρα θα αποχωρήσει η ΤΕΡΝΑ και θα έρθει ο Εθνικός Εργολάβος. Όπως δηλαδή  το είχαμε γράψει τότε…  
(Το κόλπο έχει ξαναγίνει. Σε λίγο η ΤΕΡΝΑ τάχα θα διαπιστώσει ότι δεν μπορεί να ανταποκριθεί στους περιβαλλοντικούς όρους του διαγωνισμού και θα αποχωρήσει.  Έτσι η διαχείριση των απορριμμάτων θα πάει με ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΤΙΜΗΜΑ στην εταιρεία του Μπάρμπα-Γιώργη και ο λαός της Πελοποννήσου θα πληρώνει σαν κερατάς τα επόμενα 28 χρόνια) Κλικ (εδω) !!!!! 

Τι είπε χθες Τετάρτη 23-10- 2013 δημόσια ο δήμαρχος Άργους – Μυκηνών Δ.Καμπόσος;

DIMOTIKOSAFARI

Tags: , , , , , ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: