Για νέα «μεγαλύτερη και αθλιότερη» σκευωρία εις βάρος της Χρυσής Αυγής έκανε λόγο ο Κασιδιάρης

Για νέα «μεγαλύτερη και αθλιότερη» σκευωρία εις βάρος της Χρυσής Αυγής  έκανε λόγο ο Κασιδιάρης

«Η δικαιοσύνη δεν λειτουργεί με σενάρια», απάντησαν εισαγγελικές πηγές στους ισχυρισμούς Κασιδιάρη για το υλικό από τους υπολογιστές βουλευτών της Χρυσής Αυγής. Η Δικαιοσύνη, τονίζουν οι ίδιες πηγές, λειτουργεί με βάση τους νόμους, το και το αποδεικτικό υλικό που έχει στα χέρια της….

Νωρίτερα από το βήμα της Βουλής ο έκανε λόγο για άθλια επιχείρηση συκοφαντίας σε βάρος της Χρυσής Αυγής.
«Πέσαμε θύματα μίας άθλιας επιχείρησης συκοφαντίας. Είδαμε να διαρρέουν σε κανάλια προσωπικά δεδομένα από μία ανακριτική διαδικασία εντελώς παράνομα», και αυτό δεν έγινε τυχαία, υποστήριξε μεταξύ άλλων ο βουλευτής της ΧΑ.

Κατήγγειλε επίσης, ότι στον Αρειο Πάγο εξυφαίνεται μία σκευωρία σε βάρος της ΧΑ  κατόπιν άνωθεν πολιτικών εντολών. «Βοά», είπε, «ο νομικός και ο δικαστικός κόσμος για τις παρανομίες και την εκτροπή».

Σύμφωνα με τα «παπαγαλάκια» του δικαστικού ρεπορτάζ, συνέχισε ο Ηλίας Κασιδιάρης, στήνεται μία «νέα μεγαλύτερη και αθλιότερη και μεγαλύτερη σκευωρία», που φθάνει μέχρι την κατηγορία κατά της ΧΑ για προπαρασκευαστικές ενέργειες για κατάλυση του πολιτεύματος και προαναγέλλονται μάλιστα ημερομηνίες των εξελίξεων

Ο βουλευτής της ΧΑ μίλησε και πάλι για επίορκους δικαστικους «που κρίνουν με βάση ιδεοληψίες και εντολές που παίρνουν από πολιτικούς» και διαρρέουν όπως κατήγγειλε, ανακριτικό υλικό στα κανάλια.
«Σε όλο το υλικό δεν υπάρχει ούτε μία παράνομη πράξη. Προκαλώ οποιονδήποτε να υποδείξει έστω και μία παράνομη πράξη», τόνισε χαρακτηριστικά ο βουλευτής της ΧΑ κλείνοντας την παρέμβασή του.

Tags: , ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: