Βροχή από πρεμιέρες στην ελληνική TV

Βροχή από πρεμιέρες στην ελληνική TV

Περισσότερα από δέκα νέα προγράμματα κάνουν πρεμιέρα από σήμερα και στην διάρκεια όλης της επόμενης εβδομάδας αποδεικνύοντας για μία ακόμη φορά πως η φετινή τηλεοπτική θα είναι πιο πλούσια απ’ ότι στο παρελθόν.

Την Παρασκευή 18 Νοεμβρίου, στις 23.00 στον επέστρεψε η εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη «Φως στο τούνελ» συνεχίζοντας αυτό το οποίο κάνει σε όλη την πορεία της, την εξιχνίαση εξαφανίσεων.

Πρεμιέρα την Παρασκευή και για τον δεύτερο κύκλο του αστυνομικού δράματος «BLUE BLOODS» στις 23.15, στον ΣΚΑΪ. Η σειρά ακολουθεί τη ζωή της οικογένειας Reagan και την αφοσίωσή τους στο αστυνομικό τμήμα της Νέας Υόρκης.

Το Σαββατοκύριακο εμπλουτίζεται κυρίως με εκπομπές και ξένες σειρές. Συγκεκριμένα, το Σάββατο στις 20:00 έκανε την πρεμιέρα της η νέα εκπομπή του Alpha «Νόστιμη γη» με πολλές και γεύσεις Ελλάδας. Πρωτοποριακές προτάσεις, σύγχρονες καλλιέργειες και αγροτικές πρακτικές, καθημερινοί άνθρωποι σε όλη την αλυσίδα παραγωγής τροφής, αυθεντικά «στέκια», παραδοσιακές γεύσεις και πολλή μουσική. Ο chef, συγγραφέας, δημοσιογράφος και ερευνητής γεύσεων, Βασίλης Καλλίδης θα ταξιδεύει τους τηλεθεατές στις γωνιές της χώρας μας, με αφορμή θεματικές γιορτές τοπικών προϊόντων, φεστιβάλ αλλά και .

Μία ημέρα μετά, σήμερα, Κυριακή 20 Οκτωβρίου οι «Γλυκές Αλχημείες» με τον Στέλιο Παρλιάρο επιστρέφουν στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ στις 18.45 για την παρασκευή γλυκών, από την και τον κόσμο, χρησιμοποιώντας σύγχρονες και κατανοητές τεχνικές της ζαχαροπλαστικής.

To Star συνεχίζει να επενδύει στις ξένες σειρές και το Σάββατο στις 17.45 ξεκίνησε την της σειράς «UNDERCOVERS» με πρωταγωνιστές ένα ζευγάρι πρώην κατασκόπων το οποίο επιστρέφει στην ενεργό δράση.

Την ίδια ώρα, την Κυριακή, θα προβάλλεται το «OUTSOURCED» με έναν διευθυντή μιας αμερικανικής εταιρίας ο οποίος ενημερώνεται πως τα κεντρικά γραφεία της μεταφέρονται στην !

Κυριακή είναι η ημέρα έναρξης ή μάλλον επανεκκίνησης και για την Σύλβια Κλιμάκη με την εκπομπή «Στην Πράξη» στις 12.30 στο ΣΚΑΪ.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον αρχίζει να αποκτά και το prime time καθώς σε και ΑΝΤ1 επιστρέφουν από Δευτέρα 21.15 οι δύο καθημερινές σειρές «Κλεμμένα όνειρα» και «Σουλεϊμάν ο Μεγαλοπρεπής» με νέους κύκλους επεισοδίων.

Μία ώρα αργότερα, στις 22.15 στο πρόγραμμα του ΑΝΤ1 εντάσσεται το παιχνίδι «Κράτα γερά» με παρουσιαστή τον Γιώργο Λιανό και τέλος, την Τρίτη, στις 22.30 κάνει πρεμιέρα το νέο τοκ σόου του Alpha, «Νικ ο κλοκ» με το Νίκο Μουτσινά. Κάθε εβδομάδα, ο παρουσιαστής θα φιλοξενεί έναν καλεσμένο για να αποκαλύψει την άλλη του πλευρά, την περισσότερο άγνωστη. Σ’ ένα αιχμηρό stand up comedy, θα δίνει την αστεία διάσταση της επικαιρότητας και με την βοήθεια των συνεργατών του, ο θα σχολιάζει θέματα που αντλούνται από την πολιτική, την κοινωνία, το lifestyle, την ψυχαγωγία και την ποπ κουλτούρα.

Γραμμέλη Αφροδίτη-tovima

xespao

Tags: , , , , , , , , , , ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: