Απελευθερωθείτε από τις μικρές οθόνες

Απελευθερωθείτε από τις μικρές οθόνες

Βαρεθήκατε να βλέπετε το «Game of Thrones» στη μικρή οθόνη του laptop σας; Τώρα η Logitech σάς έχει ετοιμάσει έναν απλό οδηγό…
ώστε να συνδέσετε τον υπολογιστή σας με την τηλεόραση και το πληκτρολόγιο Logitech Wireless Touch Κ400!

Επεκτείνονται συνεχώς οι διαδικτυακές τηλεοπτικές υπηρεσίες «on demand» που μας επιτρέπουν να βλέπουμε τις καλύτερες εκπομπές και ταινίες όποτε εμείς επιθυμούμε, χωρίς να είναι αναγκαίο να… στηθούμε μπροστά στην τηλεόραση συγκεκριμένη ώρα. Επίσης συνεχώς αυξάνεται ο όγκος των βίντεο που μαζεύουμε στον υπολογιστή μας, αλλά μάλλον όλοι αισθανόμαστε… εγκλωβισμένοι στη μικρή οθόνη του laptop ή του μας, όταν βέβαια τη συγκρίνουμε με την τηλεόραση στο σαλόνι μας.

Ευτυχώς υπάρχει τρόπος να απολαύσουμε όλο αυτό τον πλούτο από βίντεο στην τηλεόρασή μας. Απλώς με τη χρήση ενός καλωδίου (HDMI ή VGA) και του εξελιγμένου ασύρματου πληκτρολόγιου K400 της Logitech, μπορούμε να δημιουργήσουμε το δικό μας home theater, συνδέοντας τον υπολογιστή μας με την τηλεόραση. Και εκεί, με το Logitech K400 θα έχουμε τον απόλυτο έλεγχο του τί βλέπουμε στη μεγάλη οθόνη, καθώς η ενσωματωμένη επιφάνεια αφής που λειτουργεί ως ποντίκι, επιτρέπει την πλοήγηση στα μενού, αλλά ακόμη και το εύκολο σερφάρισμα στο ίντερνετ όπως και κάθε άλλη χρήση του υπολογιστή μας!

Έτσι με απλές κινήσεις αυτά τα Χριστούγεννα μπορούμε να δούμε τα καλύτερα βίντεο καθισμένοι στον άνετο καναπέ μας, και όχι μπροστά στο laptop!

Το ασύρματο πληκτρολόγιο Logitech K400 είναι το ιδανικό όλα-σε-ένα τηλεχειριστήριο που ταιριάζει απόλυτα στον χώρο του σαλονιού καθώς προσφέρεται σε δύο χρώματα (μαύρο ή άσπρο). Ακόμη, με μόλις 39,99 είναι μια θαυμάσια πρόταση δώρου για τις γιορτές, ενώ μαζί του θα μπορείτε – εσείς και οι φίλοι σας – καθισμένοι αναπαυτικά στο σαλόνι, να απολαύσετε αυτά τα Χριστούγεννα μια ρομαντική κομεντί ή γιατί όχι όποιο επεισόδιο του «Game of Thrones» επιθυμείτε!

Απελευθερωθείτε από τις μικρές οθόνες Απελευθερωθείτε από τις μικρές οθόνες

Απελευθερωθείτε από τις μικρές οθόνες

Tags: , ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: