Αλεξ/πολη: Άγνοια για τα αθεώρητα εισιτήρια δήλωσε ο διοργανωτής της συναυλίας του Πλούταρχου

Αλεξ/πολη: Άγνοια για τα αθεώρητα εισιτήρια δήλωσε ο διοργανωτής της συναυλίας του Πλούταρχου
Αυτό δήλωσε κατά την απολογία του, ενώπιον του Αυτόφωρου Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Αλεξανδρούπολης, ο πρόεδρος ερασιτεχνικού ποδοσφαιρικού συλλόγου της ακριτικής πόλης, που φέρεται ως διοργανωτής της συγκεκριμένης συναυλίας, για τα 916 αθεώρητα εισιτήρια, που διατέθηκαν για την παρακολούθηση της συναυλίας στην , 
Όπως ισχυρίστηκε, τα αθεώρητα εισιτήρια δεν πουλήθηκαν έξω από το στάδιο «Φώτης Κοσμάς», όπου

έγινε μουσικό «χάπενινγκ» αλλά από σημεία προπώλησης κι ως εκ τούτου δεν μπορούσε ο ίδιος να γνωρίζει εάν ήταν θεωρημένα ή όχι.
Μάλιστα, για να ενισχύσει την επιχειρηματολογία του, επικαλέστηκε την ύπαρξη των υπόλοιπων εισιτηρίων (περί τα 1500), που εντόπισαν κατά την «έφοδό» τους οι ελεγκτές του , τα οποία – σύμφωνα με τον κατηγορούμενο – είχαν πουληθεί έξω από τον συναυλιακό χώρο και ήταν σφραγισμένα από την Εφορία.
Ωστόσο, ο 65χρονος ποδοσφαιρικός παράγοντας δεν έπεισε το δικαστήριο που τον έκρινε ένοχο για και τον καταδίκασε σε φυλάκισης 18 μηνών με 3ετή αναστολή, ενώ τού επέβαλε επιπλέον χρηματικό πρόστιμο, ύψους 12.000 .
Μετά την ετυμηγορία του δικαστηρίου, ο 65χρονος άσκησε έφεση κατά της απόφασης και αφέθηκε ελεύθερος.
Όπως έγινε γνωστό πάντως, ο ερασιτεχνικός ποδοσφαιρικός σύλλογος ανέλαβε για λογαριασμό τοπικού επιχειρηματία να διοργανώσει τη συναυλία, για να τύχει ευνοϊκότερης φορολογικής μεταχείρισης.
Ο συγκεκριμένος επιχειρηματίας δραστηριοποιείται στο χώρο της διασκέδασης και είναι γνωστός στην περιοχή.

Tags: , , , , ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: