Αθλητισμός για όλους στο Μαρούσι!

Αθλητισμός για όλους στο Μαρούσι!

Έναρξη αθλητικών προγραμμάτων στο Αθλητικό Τμήμα Δήμου Αμαρουσίου, την Τρίτη 1 Οκτωβρίου 2013. Πλούσιες αθλητικές δραστηριότητες σε σύγχρονες αναβαθμισμένες εγκαταστάσεις και νέους αθλητικούς… χώρους,προσφέρει σε όλους το Αθλητικό Τμήμα του Δήμου Αμαρουσίου τη νέα αθλητική περίοδο 2013- 2014.

Στο αθλητικό «ταξίδι» που μόλις ξεκινά, η πολύχρονη εμπειρία των καθηγητών Φυσικής Αγωγής και του προσωπικού του Αθλητικού Τμήματος, θα οδηγήσει παιδιά και ενήλικες στην ανακάλυψη του μαγικού κόσμου του αθλητισμού, στην ανάδειξη νέων ταλέντων,στη δημιουργική αξιοποίηση του ελεύθερου χρόνου, στη χαρά και στην ευεξία που προσφέρει η άθληση.

Η 1η Οκτωβρίου 2013 είναι η ημέρα έναρξης των αθλητικών δραστηριοτήτων και ο καθένας έχει την ευκαιρία να επιλέξει μέσα από το πλούσιο το άθλημα της αρεσκείας.

Στο άθλημα του Τένις τα μαθήματα ξεκινούν στις 2 Οκτωβρίου 2013. Οι εγγραφές για τα τμήματα: προχωρημένων, ενηλίκων (με προηγούμενη συμμετοχή 2-3 έτη) και παιδιών θα πραγματοποιηθούν τη Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2013 (19:00 – 21:00). Για τα τμήματα αρχαρίων, αρχαρίων ενηλίκων ( με προηγούμενη συμμετοχή 2 έτη) και παιδιών, εγγραφές θα γίνονται την Τρίτη 1 Οκτωβρίου 2013 (19:00 – 21:00).

Τα τμήματα που λειτουργούν για τα παιδιά είναι:

Μπάσκετ / Ποδόσφαιρο / Βόλευ / Ρυθμική Γυμναστική / Ελεύθερη Γυμναστική / Γυμναστική στα Νηπιαγωγεία / Παραδοσιακοί Χοροί / Στίβος / Τένις / Πινγκ πόνγκ/ Τζούντο / Ταε Κβον Ντο/ Προετοιμασία υποψηφίων για Σχολές / Πρόγραμμα Περιβαλλοντικής στο Σχολείο / Εφηβικό Dance Aerobic /

Κολύμβηση σε άτομα για ειδικές ικανότητες / Γυμναστική στο Σικιαρίδειο Ίδρυμα/ Τένις για άτομα με ειδικής ικανότητες / Χειμερινό Σκι.

Αντίστοιχα για τους ενήλικες προσφέρονται οι δραστηριότητες:

Αεροβική γυμναστική / Γιόγκα – Πιλάτες- Ζούμπα / Aquaerobics /Κολύμβηση / Παραδοσιακοί χοροί / Γυμναστική στην Τρίτη ηλικία / Παραδοσιακοί χοροί στην Τρίτη ηλικία / Κολύμβηση στην Τρίτη ηλικία / Τένις / Πινγκ Πονγκ/ Ταε Κβον Ντο /Tζούντο / Φυσική Κατάσταση/ Πεζοπορίες / Προγράμματα μικρής διάρκειας / Γυμναστική με όργανα και βάρη.

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κος Γιώργος Πατούλης στο μήνυμά του για την έναρξη της νέας αθλητικής χρονιάς, μεταξύ άλλων σημειώνει:

« Προσδοκία μας είναι και φέτος οι αθλητικοί χώροι του Δήμου μας να γεμίσουν με αθλούμενους, επιλέγοντας ο καθένας εκείνο που ταιριάζει καλύτερα στα ενδιαφέροντα, στις ανάγκες, στις επιθυμίες του, ανάμεσα στα δεκάδες διαθέσιμα προγράμματα, στις ίδιες με πέρυσι προσιτές τιμές και σε ακόμη καλύτερες για τους κατόχους της Artemis Card, ενώ ειδική μέριμνα έχει ληφθεί για τις ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες, με δωρεάν συμμετοχή στα προγράμματα των ατόμων με ειδικές ικανότητες και των παιδικών ιδρυμάτων της πόλη μας.

Η χαρά του αθλητισμού δεν έχει ηλικία. Σας περιμένουμε όλους από κάθε γειτονιά, να δώσετε ζωή στους αθλητικούς χώρους της πόλη μας»

Πρόσκληση σε όλους να αγκαλιάσουν και φέτος τα προγράμματα αθλητισμού του Δήμου Αμαρουσίου, μαζί με τις θερμές ευχές του για μία ευχάριστη αθλητική χρονιά απευθύνει ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού και Πολιτισμού κος Νικόλαος Πέππας.

Τα δικαιολογητικά που απαιτούνται για την εγγραφή στα προγράμματα του Αθλητικού Τομέα Δήμου Αμαρουσίου είναι :

- 2 πρόσφατες φωτογραφίες – Συμπλήρωση αίτησης συμμετοχής με τα προσωπικά στοιχεία του αθλούμενου

-Επίδειξη της ARTEMIS CARD ή Φωτοτυπίας λογαριασμού ΔΕΚΟ στο όνομα του αθλούμενου ή του γονέα/κηδεμόνα.

- Ιατρική βεβαίωση παιδιάτρου για άτομα έως 14 ετών και Γενικού Ιατρού ή Παθολόγου ή Καρδιολόγου για άτομα άνω των 15 ετών για όλες τις αθλητικές δραστηριότητες. – Επιπλέον για άτομα άνω των 15 ετών, ιατρική βεβαίωση Δερματολόγου- Αφροδισιολόγου εφόσον δεν έχουν προσκομίσει ιατρική βεβαίωση Γενικού Ιατρού για τις κολυμβητικές δραστηριότητες.

Περισσότερες πληροφορίες: Τμήμα Αθλητισμού Δήμου Αμαρουσίου (Κυπρίων Αγωνιστών και Αναξαγόρα), τηλ. 210-61.07.650 – 51, fax 210-61.07.653, 

Αθλητισμός για όλους στο Μαρούσι!
maroussi.gr
Αθλητισμός για όλους στο Μαρούσι! Αθλητισμός για όλους στο Μαρούσι!

Αθλητισμός για όλους στο Μαρούσι!

Tags: , , ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: