Αγρίνιο: Oι χωριανοί στηρίζουν τον δολοφόνο…

Αγρίνιο: Oι χωριανοί στηρίζουν τον δολοφόνο...

Στο πλευρό του 41χρονου συγχωριανού τους που σκότωσε εν ψυχρώ με δυο πυροβολισμούς τον 38χρονο αντίζηλό του, στέκονται οι κάτοικοι στο χωριό Παντάνασσα του Αγρίνιου οι οποίοι περιγράφουν τον δράστη ως έναν ήσυχο άντρα, ο οποίος δεν είχε προκαλέσει ποτέ πρόβληματα.

«Μήλον της Έριδος» μεταξύ των δυο ανδρών ήταν μια γυναίκα, η οποία φέρεται να είχε παντρευτεί με πολιτικό γάμο τον δράστη αλλά το θύμα την πολιορκούσε στενά και δεν δίσταζε να προκαλεί τον 41χρονο, περνώντας συχνά από το σπίτι του για να τον απειλήσει. Μάλιστα, φέρεται να είχε τον τραυματίσει σοβαρά με μαχαίρι πριν από περίπου δύο μήνες, σύμφωνα με το agriniopress.gr.

Το μοιραίο βράδυ της Τρίτης, όταν ο 38χρονος απείλησε ανοιχτά τον 41χρονο μπροστά στη μητέρα του και έκανε να φύγει με το αυτοκίνητό του, εκείνος άρπαξε το κυνηγετικό του όπλο και τον πυροβόλησε σκοτώνοντάς τον ακαριαία.

Οι κάτοικοι του χωριού δηλώνουν πρόθυμοι να καταθέσουν υπέρ του δράστη, δίνοντας λεπτομέρειες για τις προκλήσεις που δεχόταν και για το φόβο που ένιωθε για τη ζωή του μετά τη δολοφονική επίθεση που δέχθηκε.

xespao

Tags: , ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: