Άντζελα Δημητρίου: Περνάω πολύ καλά στα Φιλιατρά και στεναχωριέμαι όταν πρέπει να φύγω! (Video)!

Άντζελα Δημητρίου: Περνάω πολύ καλά στα Φιλιατρά και στεναχωριέμαι όταν πρέπει να φύγω! (Video)!

Καλεσμένη στην εκπομπή της Χριστίνας Λαμπίρη «eXceL!ent» που προβάλλετε στον ΣΚΑΪ, ήταν σήμερα το μεσημέρι, η λαϊκή Άντζελα Δημητρίου.

Μίλησε για την νέα δισκογραφική της δουλειά, αλλά περισσότερο αναφέρθηκε στην νέα αλλαγή που υπάρχει στην ζωή της αλλά και τα .

«Περνάω πάρα πολύ καλά στα Φιλιατρά και στεναχωριέμαι όταν πρέπει να φύγω, είπε στην Χριστίνα. «Αισθάνομαι πολύ ωραία εκεί και με βοηθάει να ηρεμώ», συνέχισε, «ενώ αισθάνομαι πολύ έντονα ότι ανήκω εδώ». 

Ειδικά με το βίντεο κλιπ του «Σε λίγο ξημερώνει» που γυρίστηκε όλο στα Φιλιατρά, δεν παρέλειψε να δείχνει στην Χριστίνα τα όμορφα πλάνα από την περιοχή μας.  «Η πλατεία μας είναι ωραία…»

«Μ΄αρέσει αυτό που ζω, είναι πολύ όμορφο σαν παραμύθι και έχω πια μία πολύ ήρεμη οικογένεια χωρίς προβλήματα, που για μένα είναι πολύ σημαντικό», ενώ σε ερώτηση της παρουσιάστριας για γάμο απάντησε ότι είναι πολύ νωρίς ακόμη. 

Παρακολουθήστε το βίντεο της εκπομπής από το 1:03:

Άντζελα Δημητρίου: Περνάω πολύ καλά στα Φιλιατρά και στεναχωριέμαι όταν πρέπει να φύγω! (Video)! Άντζελα Δημητρίου: Περνάω πολύ καλά στα Φιλιατρά και στεναχωριέμαι όταν πρέπει να φύγω! (Video)! Άντζελα Δημητρίου: Περνάω πολύ καλά στα Φιλιατρά και στεναχωριέμαι όταν πρέπει να φύγω! (Video)! Άντζελα Δημητρίου: Περνάω πολύ καλά στα Φιλιατρά και στεναχωριέμαι όταν πρέπει να φύγω! (Video)!

Tags: , ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: