Φιλιατρά: Ψηφιακή λήψη Digea από Πεταλίδι!

Φιλιατρά: Ψηφιακή λήψη Digea από Πεταλίδι!

Ψηφιακή λήψη τηλεοπτικού σήματος μέσω της Digea έχουν την δυνατότητα από εχθές 27 Σεπτεμβρίου 2013 να λαμβάνουν και οι κάτοικοι των Φιλιατρών.


Βασική προϋπόθεση είναι η τηλεόρασή σας να διαθέτει ψηφιακό δέκτη DVB-T MPEG4 ή σε περίπτωση που έχετε κλασική τηλεόραση θα χρειαστείτε έναν εξωτερικό αποκωδικοποιητή.

Για να βλέπετε ψηφιακά από το Κέντρο Εκπομπής του Πεταλιδίου 
(μέχρι να ενεργοποιηθεί άλλο κέντρο με δυνατότερο σήμα για την περιοχή μας) 
θα πρέπει απαραίτητα να στρέψετε την κεραία σας προς το Πεταλίδι, δηλαδή προς Γαργαλιάνους.

Το filiatranet το δοκίμασε για εσάς και η λήψη των καναλιών είναι αρκετή καλή με τα σημερινά δεδομένα. Ενδέχεται σε ακραίες καιρικές συνθήκες να δημιουργείται πάγωμα στην .

Πειραματιστείτε για το σημείο που θα αφήσετε την κεραία, ώστε η ένδειξη της ισχύς και της ποιότητας να βρίσκονται στο μέγιστο από εκεί που βρίσκεσθε.

Πάντως όσο πιο ψηλά και χωρίς εμπόδια, τόσο πιο καλά! 

Να θυμίσουμε ότι οι συχνότητες είναι:
33 για τους τηλεοπτικούς σταθμούς Achaia, Super B, Teletime (Δυτική ).


37 για τους τηλεοπτικούς σταθμούς Δημόσια Τηλεόραση, TV5 και δύο κωδικοποιημένα κανάλια της Νοva.45 για τους τηλεοπτικούς σταθμούς , Alter, , Μακεδονία TV.47 για τους τηλεοπτικούς σταθμούς , Σκάι, Star και E (πρώην 902).53 για τους τηλεοπτικούς σταθμούς Best, Μεσόγειος, ΟΡΤ (Ηλεία) και Ionian Channel (Ζάκυνθος).

Ψηφιακούς δέκτες DVB-T MPEG4 μπορείτε να βρείτε:
ΛΥΜΠΕΡΟΠΟΥΛΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ
Κιν: 694-6655292
Τηλ: 27610-25571
Φιλιατρά: Ψηφιακή λήψη Digea από Πεταλίδι! Φιλιατρά: Ψηφιακή λήψη Digea από Πεταλίδι! Φιλιατρά: Ψηφιακή λήψη Digea από Πεταλίδι! Φιλιατρά: Ψηφιακή λήψη Digea από Πεταλίδι!

Tags: , , , , ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: