Το Βήμα …."ξηλώνει" Βενιζέλο

Το Βήμα ...."ξηλώνει" Βενιζέλο

Σενάρια «βελούδινης διαδοχής» στο ΠΑΣΟΚ, άνοιξε το Βήμα της Κυριακής και περιγράφει «διαλυμένης διαδήλωσης» στο εσωτερικό του κόμματος, ενώ δίνει ακόμη και ονόματα πιθανών διαδόχων του Ευάγγελου Βενιζέλου, σε περίπτωση που αναγκαστεί να αποχωρήσει.
Οπως γράφεται χαρακτηριστικά στο «Βήμα της Κυριακής» ο κ. δεν ελέγχει ούτε την κοινοβουλευτική ομάδα, αλλά ούτε τον κομματικό μηχανισμό. «Η εντύπωση ότι ο κ. δεν ελέγχει ούτε ………..
την κοινοβουλευτική ομάδα ούτε το κόμμα έφερε στην επιφάνεια κρυμμένες φιλοδοξίες, πολιτικά και προσωπικά αδιέξοδα» γράφει το δημοσίευμα, με αφορμή την διαγραφή της Θεοδώρας Τζάκρη, την αποστασιοποίηση του Νίκου Σηφουνάκη και τα ήξεις αφίξεις κορυφαίων στελεχών που στηρίζουν α λα καρτ το ΠΑΣΟΚ.
Στο επίμαχο δημοσίευμα, αν και αναφέρεται ότι «στην περίπτωση που ανοίξει άκαιρα μια διαδικασία διαδοχής, το πιθανότερο είναι να τιναχθεί στον αέρα το ΠΑΣΟΚ», κατονομάζονται ως πιθανότεροι διάδοχοι οι κύριοι Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, Κώστας Σκανδαλίδης, Φίλιππος Σαχινίδης, καθώς και από τη νεώτερη γεννιά στελεχών ο γραμματέας του κόμματος Νίκος Ανδρουλάκης και ο εκπρόσωπος Τύπου Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος.


Tags: , , ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: