Τίτλοι τέλους για τον Τζόνι Ντεπ!

Τίτλοι τέλους για τον Τζόνι Ντεπ!

Σε συνέντευξή του στο BBC ο αμερικανός δήλωσε πως δεν είναι πολύ μακριά η στιγμή που θα αποχωρήσει από το σινεμά. «Κάποια στιγμή, δηλαδή, αρχίζεις και σκέφτεσαι…

Κι όταν αθροίσεις την ποσότητα διαλόγου που λες μέσα σε ένα χρόνο και συνειδητοποιείς πως έχεις πει περισσότερες γραμμένες λέξεις από καθαρά δικά σου λόγια, τότε αρχίζεις να αντιμετωπίζεις το όλο πράγμα ως τρελή επιλογή για έναν άνθρωπο». Τάδε έφη ένας γενικότερα χολωμένος Τζόνι Ντεπ σε πρόσφατη συνέντευξή του αναφερόμενος στο ηθοποιηλίκι.

Μιλώντας στο BBC στη διάρκεια ενός ταξιδιού-αστραπή στο , για την προώθηση του παταγωδώς αποτυχημένου «Μοναχικού καβαλάρη» του, ο 50χρονος αστέρας επισφράγισε την ως άνω… υπαρξιακή ανάλυση του επαγγέλματός του δηλώνοντας πως υπάρχουν σίγουρα «πιο ήσυχα πράγματα» από την ηθοποιία με τα οποία δεν θα τον πείραζε να ασχοληθεί, σπεύδοντας να συμπληρώσει, ωστόσο: «Δε λέω ότι είμαι έτοιμος να τα παρατήσω από στιγμή σε στιγμή, αλλά θα έλεγα πως η στιγμή αυτή δεν είναι και πολύ μακριά». Έχοντας φτάσει τρεις φορές στον προθάλαμο των Όσκαρ κι έχοντας κάνει κυριολεκτικά την τύχη του με τη σινεσειρά των «Πειρατών της Καραϊβικής» (και όχι μόνο), το βέβαιο είναι πως, ακόμη κι αν πραγματοποιήσει την… ψυχαναλυτική απειλή του, ο Τζόνι (και τα παιδιά του, και τα εγγόνια του) δεν πρόκειται να πεινάσει – ή να μείνει χωρίς ισχυρούς φίλους.

Tags: ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: