Συγκλονιστική ομολογία στα Γιάννενα: Σκότωσα το γιό μου γιατί δεν άντεχα να τον βλέπω να κάνει ναρκωτικά

Συγκλονιστική ομολογία στα Γιάννενα: Σκότωσα το γιό μου γιατί δεν άντεχα να τον βλέπω να κάνει ναρκωτικά

Μάρτιος του 2010. Η μικρή κοινωνία στο νησάκι των Ιωαννίνων «παγώνει» από τη ενός 19χρονου με δράστη τον πατέρα του. Ο 56χρονος τότε, πυροβόλησε εν ψυχρώ και σκότωσε τον γιο του, επειδή εκείνος είχε μπλέξει με ναρκωτικά και μάλωναν συνέχεια.

Ο του προσπαθούσε να τον συνετίσει, να τον επαναφέρει όπως έλεγε αργότερα στον ίσιο δρόμο και πολλές φορές δεν του επέτρεπε να βγει από το σπίτι και να συναντήσει τις ύποπτες παρέες του. Άλλες φορές τον απειλούσε ότι θα του κόψει το χαρτζιλίκι και ότι θα τον κλειδώσει έξω από το σπίτι, ενώ αρνούνταν να δει το σοβαρό πρόβλημα που αντιμετώπιζε το παιδί και να ζητήσει τη βοήθεια ειδικών.

Ο 19χρονος όμως έπαιρνε κρυφά από τον πατέρα του για να προμηθευτεί τις δόσεις του και άλλες φορές χανόταν για μέρες από το σπίτι, εντείνοντας την αγωνία της οικογένειάς του. Πατέρας και γιος εκείνη τη μέρα είχαν έναν ακόμη έντονο καβγά, που ξέφυγε από τα όρια. Σε κάποια στιγμή ο πατέρας πήρε την καραμπίνα που είχε στα χέρια του και απείλησε με αυτήν τον 19χρονο γιο του.

Σύμφωνα με το pamepreveza.gr, τα πνεύματα δεν ηρέμησαν και χωρίς κανείς να γνωρίζει τι προηγήθηκε, την έστρεψε εναντίον του και πυροβόλησε μία φορά, τραυματίζοντάς τον στο στήθος. Στη συνέχεια ο 56χρονος προσπάθησε να φύγει από το σπίτι και να κρυφτεί. Γείτονες ειδοποίησαν ασθενοφόρο, το οποίο παρέλαβε τον νεαρό σοβαρά τραυματισμένο, ενώ την ώρα που άφηνε την τελευταία του πνοή ο δράστης και πατέρας του οδηγούνταν στην Αστυνομία.

Ο 56χρονος σοκαρισμένος, ομολόγησε την πράξη του και περιέγραψε πώς έφτασε στο με θύμα το ίδιο του το παιδί. Η τελευταία πράξη του δράματος γράφεται σήμερα όπου ο 59χρονος σήμερα κάτοικος του νησιού οδηγείται ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Κακουργιοδικείου Πρέβεζας.

xespao

Tags: , , , , ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: