Μιλάει για τη μεγάλη περιπέτεια της υγείας του

Μιλάει για τη μεγάλη περιπέτεια της υγείας του

Ο Σάκης Μπουλάς μίλησε στην εφημερίδα «Τα Νέα» για τη μεγάλη περιπέτεια που πέρασε με την του, τον τρόπο που προσπαθεί να ξεπεράσει τα προβλήματα που αντιμετωπίζει…
ενώ αναφέρθηκε και στον τρόπο που χειρίστηκαν τα media την ασθένειά του.

«Με έχουν πεθάνει τέσσερις φορές. Την πρώτη φορά έγινα έξαλλος αφού ήμουν με την κοπέλα μου στη Ρώμη, τον περασμένο Ιούλιο, και με πήραν τηλέφωνο. Ενας γράφει ό,τι θέλει και μετά το αναπαράγουν όλοι. Να φανταστείτε πως έφτασε και εφημερίδα και το έκανε με άλλο τρόπο. Με πήραν για μια συνέντευξη, εγώ αρνήθηκα και έκαναν ένα κολάζ από παλιές μου συνεντεύξεις με τίτλο: Το θρίλερ με την υγεία του Μπουλά. Οπως καταλαβαίνετε, αναφέρονταν σε οτιδήποτε άλλο εκτός από την υγεία μου, τέτοια πράγματα» δήλωσε ο γνωστός .

Μάλιστα, σχετικά με τη συμμετοχή του στη μουσική παράσταση «Γκαγκαντίν» μαζί με τον Γιάννη Ζουγανέλη και τον Διονύση Σαββόπουλο, ο ίδιος συνέχισε λέγοντας: «Μια χαρά είμαι. Πολεμάω πάρα πολύ, όχι μόνο με χημειοθεραπείες αλλά και άλλα πολλά. Υποτίθεται ότι θα κάνω κάποια λιγότερα πράγματα, έχουν πρόθεση να με προστατέψουν. Γουστάρω όμως που δουλεύω εδώ. Σε μια δύσκολη φάση που περνούσα πήρα ένα αισιόδοξο μήνυμα και μου έδινε τη δυνατότητα, αφού είχα την δύναμη να έλθω εδώ με φίλους, να κάνουμε πλάκα, να τραγουδήσουμε».

Ωστόσο, ο Σάκης Μπουλάς έκανε την αυτοκριτική του λέγοντας: «Τα πάντα, ό,τι καλό και ό,τι κακό, τα δημιουργούμε εμείς με το μυαλό μας, δεν έρχονται κατά τύχη. Τα τελευταία πέρασα προβλήματα υγείας γιατί αντιμετώπισα πολλά θέματα (συγγενικά κ.τ.λ.), είχα σχεδόν αποσυρθεί πεντέμισι από τα μαγαζιά για να στηρίξω την πρώην γυναίκα μου, μετά έπαθα έμφραγμα, έκανα μπαϊπάς, απέτυχα σε κάτι εγχειρήματα με επιχειρήσεις που άνοιξα».

Όσο για τον τρόπο που προσπαθεί να επανέλθει στην καθημερινότητά του μετά από αυτή τη μεγάλη περιπέτεια, είπε: «Στο χέρι μας είναι όλα να τα ανατρέψουμε με πίστη, δύναμη, με κουράγιο και θέληση. Αυτό λέω από τη δική μου εμπειρία. Νιώθω δυνατός, γuμνάζομαι και κάνω ρέικι τέσσερις φορές την εβδομάδα, τα βράδια. Παίρνω επίσης πολλά συμπληρώματα διατροφής και, όπως μου λέει ο γιατρός μου, τον έχω εκπλήξει ευχάριστα γιατί το δικό μου πρόβλημα είναι σύνθετο. Ξέρω πως ο αγώνας είναι μακρύς αλλά είμαι γεννημένος αγωνιστής».

Μιλάει για τη μεγάλη περιπέτεια της υγείας του Μιλάει για τη μεγάλη περιπέτεια της υγείας του

Μιλάει για τη μεγάλη περιπέτεια της υγείας του

Tags: , , , , , ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: