Μητρόπουλος: Ολοκληρώθηκε το έγκλημα – Έρχονται μαζικές απολύσεις

Μητρόπουλος: Ολοκληρώθηκε το έγκλημα   Έρχονται μαζικές απολύσεις

Σε «αιχμηρή» δήλωση προχώρησε ο βουλευτής και Τομεάρχης Εργασίας Αλέξης Μητρόπουλος με αφορμή την έκδοση των…
κυβερνητικών υπουργικών αποφάσεων για την κατάργηση οργανικών θέσεων στο Δημόσιο.
«Οι μάσκες έπεσαν. Τα τελείωσαν. Ο εμπαιγμός των σχολικών φυλάκων, των δημοτικών αστυνομικών, των εκπαιδευτικών, των υπαλλήλων των Ασφαλιστικών Ταμείων, καθαριστριών του Υπουργείου Οικονομικών και των υπαλλήλων των άλλων Υπηρεσιών αποκαλύφθηκε πανηγυρικά. Οι παραπλανητικές και …καθησυχαστικές διαβεβαιώσεις των …αρμοδίων κυβερνητικών παραγόντων, δυστυχώς με τη συνδρομή της συστημικής διανόησης και τμήματος των ΜΜΕ, έπεσαν στο κενό! Με την έκδοση σήμερα των σχετικών ΚΥΑ, καταργήθηκαν 12.500 οργανικές θέσεις στο Ελληνικό Δημόσιο!
12.500 συμπατριώτες μας, άντρες και γυναίκες, οδηγούνται σε σίγουρη απόλυση μέσω της «διαθεσιμότητας» και άλλων ψευδεπίγραφων νεοφιλελεύθερων μηχανισμών. Σήμερα με τις ΚΥΑ ολοκληρώθηκε το κατά του Ελληνικού Κράτους. Ακρωτηριάστηκε περαιτέρω η Δημόσια Διοίκηση. Καταργήθηκαν και επίσημα Κοινωνικές Υπηρεσίες με πολύτιμη συμβολή στην εξυπηρέτηση των μεσαίων και κατώτερων κοινωνικών στρωμάτων του ελληνικού πληθυσμού.
Αποδεκατίστηκαν από εξειδικευμένο και έμπειρο προσωπικό τα Ασφαλιστικά μας Ταμεία. Ο ΣΥΡΙΖΑ επιβεβαιώθηκε σε όλες τις προβλέψεις του. Τώρα οι συμπατριώτες μας που χάνουν τη δουλειά τους, καλούνται να μην δεχθούν τα πολεμικά τελεσίγραφα της τρόικας των δανειστών και της μνημονιακής κυβέρνησης. Να υπερασπιστούν τις θέσεις τους, την αξιοπρέπειά τους το μέλλον των οικογενειών τους. Η τροϊκανή , το μνημονιακό καθεστώς της πολύπαθης πατρίδας μας, ΔΕΝ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ να διαλύει το ελληνικό , να ακρωτηριάζει τη Δημόσια Διοίκηση, να διαλύει τις Κοινωνικές Υπηρεσίες και να απολύει περήφανους και φιλόπονους δημοσίους υπαλλήλους, πετώντας τους στον Καιάδα της απόλυτης ένδειας και ανθρώπινης απαξίωσης.
Ο συντονισμός του αγώνα όλων μας σήμερα κατά της βάρβαρης κοινωνιοκτόνας και εθνοκτόνας αυτής πολιτικής είναι περισσότερο από ποτέ απόλυτα αναγκαίος».

Μητρόπουλος: Ολοκληρώθηκε το έγκλημα   Έρχονται μαζικές απολύσεις Μητρόπουλος: Ολοκληρώθηκε το έγκλημα   Έρχονται μαζικές απολύσεις

Μητρόπουλος: Ολοκληρώθηκε το έγκλημα   Έρχονται μαζικές απολύσεις

Tags: , , , , , , ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: