Μητέρα Παύλου Φύσσα: Οι αστυνομικοί δεν έκαναν τίποτα για να αποτρέψουν τη δολοφονία του παιδιού μου – Δείτε το video

Μητέρα Παύλου Φύσσα: Οι αστυνομικοί δεν έκαναν τίποτα για να αποτρέψουν τη δολοφονία του παιδιού μου   Δείτε το video

Την πως οι δεν έκαναν τίποτα για να αποτρέψουν το θάνατο του Παύλου Φύσσα έκανε η μητέρα του άτυχου 34χρονου. Η ίδια χαρακτήρισε το εν ψυχρώ , ενώ εκτιμά πως ο γιος της δεν ήταν στόχος, καθώς η ίδια δεν είχε αντιληφθεί να φοβάται κάτι ο μουσικός που έπεσε νεκρός από το μαχαίρι του Γιώργου Ρουπακιά.

«Ηταν δυνατός μέχρι και την τελευταία στιγμή. Αυτά τα λεπτά που του απέμειναν στη ζωή υπέδειξε και τον δράστη και το τι έγινε. Εβλεπαν και δεν έκαναν τίποτα απολύτως οι αστυνομικοί. Από φόβο, από εντολές; Δεν το γνωρίζω. Από ό,τι έχω ακούσει και εγώ από τη Χρύσα, αστυνομικοί και Χρυσαυγίτες ήταν παρέα. Πολλά μπορούσαν να έχουν γίνει και να αποτρέψουν τη δολοφονία», είπε η τραγική μητέρα μιλώντας στον .

«Δεν υπήρξε συμπλοκή πριν. Ηταν δολοφονία. Δεν υπήρξε κανένας διάλογος. Ηταν εν ψυχρώ δολοφονία. Ηθελημένα έμεινε πίσω. Αυτός ήταν ο Παύλος. Αν δεν ήταν ο Παύλος να δείξει τον δράστη, πιστεύω ότι θα έφευγε και θα ήταν ένα γεγονός που σήμερα δεν θα γνωρίζαμε. Θέλω να φτάσει μέχρι τέλους, αλλά για εμένα δεν θα αλλάξει τίποτα. Δεν μου φτάνουν όμως όλα αυτά. Θέλω το παιδί μου», είπε ακόμη η μητέρα του 34χρονου που πρόσθεσε πως δεν μπορεί να αποδεχθεί την απώλεια του παιδιού της.

«Δεν πιστεύω πως ο Παύλος ήταν στόχος. Δεν είχε μάθει να μισεί. Για εμένα ήταν και είναι το παιδί μου. Ηθελε να περπατάει ελεύθερος στη γειτονιά του. Η ζωή του ανήκε αλλού. Δεν είχε σχέση με την πολιτική. Δεν είχε λόγους να φοβηθεί. Δεν είχαμε ιδιαίτερα πολιτικές συζητήσεις μέσα στο σπίτι. Η απορία του και η δική μας ήταν πως γίνεται να γίνουν τόσοι πολλοί. Δεν είχε πει ποτέ ότι φοβάται», κατέληξε η τραγική μητέρα.


Πηγή: Alpha

xespao

Tags: , , , , ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: