Η παρέα του «Δέστε τους» κυκλοφορεί γuμνή και στο στούντιο και όχι μόνο στα χωράφια…

Η παρέα του «Δέστε τους» κυκλοφορεί γuμνή και στο στούντιο και όχι μόνο στα χωράφια...

Δεν τους χωράνε τα τους! Μάλλον κάπως θα μπορούσε να εξηγηθεί η «μανία» των παρουσιαστών της εκπομπής «Δέστε τους» Νίκου Μουτσινά, Μαρίας Ηλιάκη, Κατερίνας Καινούργιου και Γιώργου Δάσκαλου να εμφανιστούν γυμνοί και στην επίσημη φωτογράφηση του για τη νέα τηλεοπτική σεζόν.

Έτσι, μετά το… γuμνό τρέιλερ που προβάλλεται εδώ και μερικές μέρες στους τηλεοπτικούς δέκτες και φαίνονται οι παρουσιαστές να τρέχουν γυμνοί στα χωράφια –καλύπτοντας πάντα τα επίμαχα σημεία του κορμιού τους, ήρθε και η γuμνή ομαδική φωτογράφηση!

Στο δελτίο τύπου που απέστειλε ο ALPHA για την εκπομπή «Δέστε τους», δίνει το στίγμα της φετινής σεζόν για την εκπομπή τους:

«Από τη Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου, στις 16:00, οι «Δέστε Τους!» εισβάλλουν στις οθόνες μας και κλείνουν το μάτι στην τηλεοπτική πραγματικότητα. Καυστικές ατάκες, απρόβλεπτη θεματολογία, ανατρεπτικές ενότητες, βραβεύσεις του ύψους και του βάθους, χιουμοριστικά video, και «άπαιχτα» που θα προκαλέσουν κόντρες στο τηλεοπτικό πλατό. Τη φετινή σεζόν, το «Δέστε Τους!» γίνεται 5 χρονών.

Η παρέα του «Δέστε τους» κυκλοφορεί γuμνή και στο στούντιο και όχι μόνο στα χωράφια...

«Φέτος, νομίζω ότι είναι η χρονιά του ‘Δέστε Τους!’» δηλώνει ο και συνέχισε: «Η εκπομπή είναι πια πέντε χρονών. Μίλησε, όμως έχει να πει περισσότερα. Περπάτησε, αλλά πρέπει και να τρέξει! Η ιδιαιτερότητα της εκπομπής έχει να κάνει με την ειλικρίνεια. Δεν προσποιείται κάτι. Είμαστε τέσσερις άνθρωποι που εκφράζουμε τον εαυτό μας. Είμαστε πολλά μαζί, συζητάμε για πολλά. Φέτος, κάποια πρόσωπα θα τα ακούσουν χοντρά… Δεν πειράζει, το κάνουμε από αγάπη… Όχι ακριβώς από αγάπη γιατί είναι μία έντονη έννοια, τα κάνουμε όλα από συμπάθεια… Ούτε τρελή συμπάθεια… Τα κάνουμε όλα για την εκπομπή! Πάντως δεν έχουμε τίποτα προσωπικό με κανέναν. Δεν κυνηγάμε κανέναν. Αυτή η χρονιά θα έχει πολύ γέλιο… Άλλωστε αυτό είναι και το σήμα κατατεθέν μας: το χιούμορ. Θεωρούμε πολύ σημαντικό το να κάνουμε τον κόσμο να γελάει. Κι επειδή θα είναι λίγο δύσκολη η χρονιά, όπως και η προηγούμενη, όπως μάλλον και η επόμενη, εμείς θα είμαστε εδώ για να φτιάχνουμε τη διάθεση των ανθρώπων που μας βλέπουν».

Η παρέα του «Δέστε τους» κυκλοφορεί γuμνή και στο στούντιο και όχι μόνο στα χωράφια...

Με τη σειρά της η δήλωσε: «Πιστεύω πως αυτή η παρέα έχει πολύ χιούμορ και πολύ αυτοσαρκασμό. Με το χιούμορ πας παντού. Βέβαια δεν έχουμε όλοι το ίδιο χιούμορ και ίσως και αυτό να είναι το μυστικό της επιτυχίας του ‘Δέστε Τους!’».

Τέλος, η Κατερίνα Καινούργιου σημείωσε: «Είμαστε τέσσερις πολύ διαφορετικοί άνθρωποι που τους δένει κατά ένα μαγικό και πολύ ωραίο τρόπο το χιούμορ. Εκτός από το χιούμορ, όμως, αυτό που κυρίως δένει τη δική μας παρέα είναι η διαφορετικότητα του καθενός», ενώ ο Γιώργος Δάσκαλος είπε: «Για να δεθεί μια παρέα πρέπει να είναι όλοι ανοιχτοί και χαρούμενοι. Ο καθένας από εμάς τους τέσσερις κουβαλάει μια ιδιαίτερη τρέλα, την οποία ο άλλος μπορεί να αναγνωρίσει και να την κωδικοποιήσει».

Πηγή: protothema

xespao

Tags: , , , , ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: