“Εκνευρισμός” στη συναυλία των Koza Mostra – αποχώρησε ο δήμαρχος Ξάνθης! (+VIDEO)

“Εκνευρισμός” στη συναυλία των Koza Mostra – αποχώρησε ο δήμαρχος Ξάνθης! (+VIDEO)-Προσπαθούσαν τελευταία στιγμή να ρυθμίσουν ήχο και μουσικά όργανα 
-Περίμενε στο κρύο το πλήθος, εκνευρισμένος ο δήμαρχος αποχώρησε
Φανερά εκνευρισμένος, από την πολύωρη καθυστέρηση έναρξης της συναυλίας των Koza Mostra και Αγάθωνα, αποχώρησε από την Κεντρική Πλατεία της Ξάνθης ο δήμαρχος της πόλης κος Μιχάλης Στυλιανίδης. 
Η συναυλία που είχε προγραμματιστεί για τη 13.30 το μεσημέρι του Σαββάτου ξεκίνησε λίγο μετά τις 15.00 με τον δήμαρχο Ξάνθης να εκνευρίζεται, ανεβάζοντας τους τόνους και αποχωρώντας από τον χώρο διεξαγωγής της εκδήλωσης.  Παρά το γεγονός πως οι διοργανωτές αποφάσισαν να πραγματοποιηθεί η συναυλία στην Κεντρική Πλατεία της πόλης, αν και ο καιρός παρέμενε ασταθής, και όχι να μεταφερθεί στο κλειστό δημοτικό αμφιθέατρο, ωστόσο προβλήματα στον ήχο και λεπτομέρειες που δεν είχαν τακτοποιηθεί προκάλεσαν την καθυστέρηση της έναρξης.
Το συγκεντρωμένο πλήθος άρχισε να δυσφορεί, με τα μέλη του συγκροτήματος να προσπαθούν να διασκεδάσουν το κοινό περιμένοντας να λυθούν τα προβλήματα και να ξεκινήσει η συναυλία. Ωστόσο από την πλευρά του ο δήμαρχος Ξάνθης βλέποντας την ώρα να περνάει αποφάσισε να αποχωρήσει, ενώ είχε προηγηθεί συζήτηση σε έντονους τόνους με τους υπευθύνους για την πραγματοποίηση της εκδήλωσης.  

“Εκνευρισμός” στη συναυλία των Koza Mostra – αποχώρησε ο δήμαρχος Ξάνθης! (+VIDEO)

Tags: , ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: