Δ.Τριανταφυλλόπουλος: "Προκαλώ να ρωτήστε τον Δήμαρχο…για την όποια συμφωνία μαζί μου στις εκλογές του ’14!"

Δ.Τριανταφυλλόπουλος: "Προκαλώ να ρωτήστε τον Δήμαρχο...για την όποια συμφωνία μαζί μου στις εκλογές του 14!"

Με αφορμή σχολιαστικό ρεπορτάζ της Εφημερίδας «Ημερήσιος της Αχαΐας» (τη Δευτέρα 30-9-2013), στο οποίο εμφανίζονται από τον συντάκτη του ανώνυμα….»σημαντικά στελέχη που σήκωσαν το βάρος στις εκλογές του 2010″ και τα οποία -σύμφωνα πάντα με το ασαφές δημοσίευμα – «όχι μόνο δεν ακολουθούν αλλά ασκούν δριμεία κριτική για τις συμφωνίες…»,από τον Επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης «Αιγιάλεια-Νέα Εποχή» της Ελάσσονος Αντιπολίτευσης, Δημήτρη Τριανταφυλλόπουλο, σημειώνονται τα εξής:

«Αρκετές φορές – όπως και σήμερα – καθιστάμεθα αναγνώστες αυθαίρετων δημοσιευμάτων, που αναφέρονται ανώνυμα σε κάποια στελέχη της παράταξης με υποτιθέμενο «ειδικό βάρος»,τα οποία δήθεν κριτικάρουν αρνητικά αποφάσεις της ηγεσίας για τις εξελίξεις στα δημοτικά πράγματα της Αιγιάλειας.

Οφείλουμε,γι” άλλη μία φορά να καταστήσουμε ξεκάθαρο, πως όλα τα στελέχη (περί τα 200) έδωσαν την ίδια για τις εκλογές του 2010 και δεν υπάρχουν κάποια που σήκωσαν μεγαλύτερο βάρος έναντι άλλων που απλά συμμετείχαν…σαν να έκαναν το χόμπι τους!Σε κάθε περίπτωση – αν μη τι άλλο – το μεγαλύτερο βάρος – σε όλα τα επίπεδα – σήκωσα κι εγώ ως Υποψήφιος Δήμαρχος!

Αν κάποιοι υποψήφιοι δημοτικοί ή τοπικοί σύμβουλοί μας, θεωρούν εαυτούς «στρατηγούς» και κάποιους άλλους «απλά στρατιωτάκια» αν όχι «νεροκουβαλητές» , λανθάνουν επικίνδυνα!

Βέβαια άπαντες έχουν το δικαίωμα της όποιας κριτικής επί αποφάσεων της ηγεσίας, ενώ έχει αποσαφηνιστεί πλήρως πως όλοι είναι ελεύθεροι να αποφασίσουν κατά το δοκούν για τις προσεχείς δημοτικές εκλογές ανεμπόδιστα.
Περιπτώσεις κριτικής για την όποια θετική συνεργασία υπήρξε και υπάρχει με τη Δημοτική Αρχή, σχετικά με θέματα της περιοχής, πράγματι έχουν φτάσει «τυφλά» στ” μας(!),αλλά από «καφενειακού τύπου» πηγαδάκια, τα οποία- κατά περίεργο τρόπο, αφορούν πρόσωπα που καλλιεργούν μια τοπική αυτοδιοικητική «βεντέτα» με τον εν ενεργεία Δήμαρχο από το παρελθόν, λογική που απερρίφθη ως ανούσια φιλοσοφία της παράταξης,εξαρχής!Πλην όμως, σημειώνω,πως αυτοί ήσαν οι πρώτοι που έσπευσαν στο Εκλογικό Κέντρο του κ. Θεοδωρακόπουλου, το βράδυ του α” γύρου των εκλογών του 2010 προσφέροντας την στήριξη τους, πριν καν εγώ ως Επικεφαλής της Παράταξης «ζυγίσω» πολιτικά και προς στο συμφέρον της κοινωνίας, τα πράγματα για να καθορίσω την στάση μου.Αν προκληθώ θα κατονομάσω αυτούς…που σήμερα – και δικαίωμά τους βέβαια – έχουν στραφεί εναντίον του Δημάρχου, συντασσόμενοι με αντιπάλους του!

Τέλος, για ακόμα μία φορά επαναλαμβάνω ,πως η παραμικρή συμφωνία δεν υπάρχει μεταξύ εμού – ως Επικεφαλής της Παράταξης- και του κ. Δημάρχου για τις επικείμενες δημοτικές εκλογές και προκαλώ δημοσιογραφικά να ερωτηθεί επ’αυτού ο κ. Θεοδωρακόπουλος.

Αν κάποια στελέχη της παράταξης έχουν κάποιου είδους συμφωνία με τον Δήμαρχο, αυτό δεν το γνωρίζω και δεν μ” αφορά, αφού ο καθένας είναι ελεύθερος να πράξει ότι επιθυμεί.

Η Ελάσσων Αντιπολίτευση,ανεξαρτήτως της ανάληψης της Προεδρίας του Ν.Π.Δ.Δ «Σχολική Επιτροπή Β’θμιας » του Δήμου από εμένα, που έγινε με ομόφωνη σχεδόν απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου) ή την κατά το νόμο συμμετοχή αιρετών και μη της Ελάσσονος Αντιπολίτευσης σ” όλα τα Ν.Π.Δ.Δ (ΔΗΚΕΠΑ-ΛΙΜΕΝΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ- ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΠΑΙΔΕΙΑ-ΣΧΟΛΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Α/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΣΗΣ), συνεχίζουμε μέχρι τέλους της θητείας μας (31-8-2013) να υποστηρίζουμε ορθές προτάσεις της πλειοψηφίας, αντιτάσσοντας δικές μας και καταψηφίζοντας λανθασμένες αποφάσεις ή συμπεριφορές της δημοτικής αρχής»!

xespao

Tags: , , , ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: